De gashaarden-lijn MatriX van Faber

Steeds meer mensen kiezen bewust voor het gemak en comfort van een gashaard. Zeker als de haard mooi in het interieur kan integreren. De nieuwe MatriX gashaarden-lijn is het antwoord van Faber op die vraag.

MatriX gashaard naar eigen smaak vormgeven

“De consument wil kunnen kiezen”, zegt Hans de Volder, Salesmanager Faber. “De haard moet aansluiten bij het interieur; het is een esthetisch element geworden. Daarom hebben we een lijn ontwikkeld die modulair kan worden samengesteld. Met de MatriX-lijn kan de klant daarom zijn haard helemaal naar eigen smaak vormgeven.”

“Steeds meer mensen willen zelf bepalen hoe hun haard eruitziet”

Op de vaste basishaard kunnen allerlei toevoegingen gedaan worden, zoals verschillende inbouwkaders, achterwanden, de Symbio lichtmodule, ITC besturing met gratis App, ontspiegeld glas en nog veel meer. De nadruk ligt bij de nieuwe haarden voor 100% op het vuur. Daarom geen dominante lijsten of zwarte screen-randen, maar een bescheiden vormgeving met vloeiende, doorlopende modellijnen.

Echte vlammen met moderne techniek & flexibiliteit

De ‘vuurbeleving’ is een verhaal apart. Met de eerste generatie Logburners introduceerde Faber in 2001 al  de ‘brandende’ houtstammen. De nieuwe generatie Logburners bevat een aantal leuke innovatieve technieken. De brandende keramische houtstammen van Logburner 2.0 geven een nóg realistischer houtvuurbeleving. De haard heeft maar liefst vijf branders die in- en uitschakelbaar zijn. En dan is er nog de Ecoboost functie, de intelligente thermostatische regeling. Flakkerend haardvuur, met de techniek en flexibiliteit van de moderne tijd.

Faber gashaard MatriX 650i met echte vlammen. De brandende keramische houtstammen van Logburner 2.0 geven een nóg realistischer houtvuurbeleving. De haard heeft maar liefst vijf branders die in- en uitschakelbaar zijn.

Ook de Symbio lichtmodule draagt bij aan de sfeer die een brandende haard op roept. Een gloeiend kolenbed geeft over het algemeen veel warmte, wat niet altijd gewenst is. Met de Symbio lichtmodule is het ‘kolenbed’ met de afstandsbediening naar wens in- en uit te schakelen. Het kolenbed wordt verlicht met een energiezuinige LED module. Zo kan er zonder de extra warmteproductie van de kolen toch van het licht en de sfeer worden genoten.

Op afstand bestuurbaar via App

Via een ITC App op smartphone, tablet of computer is de gashaard op afstand bestuurbaar. Op de App kan bijvoorbeeld worden gekozen voor de comfortabele thermostaatfunctie of de energiezuinige Ecoboost stand, waarmee er tot maar liefst 70% te besparen valt op energieverbruik. Daarnaast verschaft de App informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard.

Voorbeelden van gashaard MatriX

Hoekhaard - Faber gashaard MatriX 650 II. Haard met een vloeiend doorlopende modellijn en inbouwkaders in twee diepten, die zowel vier- als driezijdig te gebruiken zijn.
MatriX hoekhaard MatriX 650 II

De Faber gashaard MatriX 650-III is een moderne frameless driezijdige haard.  Deze inbouwhaard met ongekende designmogelijkheden kunt u helemaal naar eigen smaak samenstellen. Op de vaste basishaard zijn toevoegingen mogelijk zoals verschillende kaders, achterwanden, de Symbio lichtmodule, ontspiegeld glas en ITC besturing met gratis App.
MatriX 650-III

De Faber gashaard MatriX 650-I is een moderne frameless fronthaard met de innovatieve Log Burner 2.0®.  De huidige interieurtrend is een revival van charme. De houtstammen zijn terug en het echte vlammenbeeld is weer hot. Naast de haard integreert men kasten, een tv-wand, legplanken voor boeken of sfeervolle verlichting. Zo vormt de haard een mooi geheel met de rest van de woonkamer.
MatriX 650-I

Meer weten over deze modulaire gashaarden? Vraag informatie aan of neem contact op met een verkooppunt in de omgeving


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen