Nieuwe haarden van Focus

Nieuwe haarden van Focus

Hanghaard inbouwhaard en wandhaard

Bent u op zoek naar een hanghaard midden in de woonkamer? Of naar een design inbouwhaard als blikvanger in de ruimte? De Franse haardontwerper Focus komt met drie nieuwe, zeer stijlvolle haarden. De haarden zijn vrij te plaatsen in het midden van de ruimte, maar ook aan de muur of als inbouwmodel en verschillen onderling op het gebied van inbouw, werking en design. Daarnaast introduceert Focus ook nieuwe accessoires voor de haard.

Centrale haard onzecentfocus Focus
   

Centrale haard: Onzecentfocus

De Onzecentfocus, een centrale haard met de typische welvingen van zijn voorganger – de Gyrofocus – maar tegelijkertijd wel volledig uniek. Eigen aan dit model zijn een diameter van 1m10, een afwerking in gepolitoerd ruw staal, en een voet die zowel als ankerpunt op de grond dient, als voor de gas- of houtaanvoer. De brander van de gasversie is op afstand te bedienen. Verder is dit model uitgerust met keramische houtblokken die, in combinatie met vermiculiet, zorgen voor een levensechte imitatie van het natuurlijke licht van gloeiend houtskool en het betoverende vlammenspel zoals bij een echt houtvuur.  

Hanghaard wandhaard Hubfocus Focus

Minimalistische wandhaard Hubfocus

De  Hubfocus is een wandhaard, die  eenvoudig te integreren is in de meest krappe ruimten. Tegelijkertijd biedt hij een optimaal zicht van 180 graden op het vuur, wat extra benadrukt wordt door de hoge glazen welvingen. Dankzij het warmteterugwinsysteem en de regelbare luchttoevoer in het verwarmingslichaam, draagt dit wandmodel bij tot een efficiënte manier van verwarmen en accentueert het de karakteristieke sfeer van een houtvuur nog beter.

Ingebouwde desig haard kissfocus Focus

Ingebouwde haard Kissfocus

De Kissfocus is een ingebouwd haardvuur, waarvan de centrale structuur bestaande uit staff (een specifiek bouwmateriaal op basis van pleister) uit de muur komt, waardoor de haard de ruimte als het ware ‘kust’ en het vlammenspel nog intenser toont. De nauwelijks zichtbare glazen deur is discreet omlijst en biedt een optimaal zicht op het vuur. Tijdens het gebruik kan de deur open en gesloten zijn. Dankzij de gasdichtheid en rechtstreekse luchttoevoer van buitenaf, beantwoordt de Kissfocus aan de nationale criteria voor energiezuinige woningen.

Haarden houder pook Stannfocus Focus   Pook haard bouffafocus Focus

Focus accessoires

Naast de drie nieuwe haarden introduceert Focus ook de Stannfocus, een attributenhouder voor een tang, schep, handschoen en pook. De Stannfocus biedt een modern design en komt uitstekend van pas bij het onderhouden van het vuur. Alle accessoires zijn hiermee in stijl op te bergen. 

Over Focus

Focus biedt een assortiment van meer dan zestig modellen die in de hele wereld verkrijgbaar zijn. De ontwerpen van Focus passen even goed in een huiskamer als in de meest prestigieuze designmusea (zoals in New York en Stockholm). De Focus-haarden zijn vele malen bekroond met internationale onderscheidingen. Een groot deel van de Focus-modellen is niet alleen met hout maar ook met gas te stoken. Focus koppelt schoonheid aan intelligentie, daarom zijn de meeste gesloten en inzethaarden voorzien van het Franse ‘Flamme Verte’-label. Focus garandeert voor de meeste modellen een rendement van meer dan 70 procent en een CO-emissie die lager is dan 0,3 procent.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP