Op zoek naar nieuwe haard of kachel? Inspiratie & informatie in haardenmagazine

Op zoek naar nieuwe haard of kachel? Inspiratie & informatie in haardenmagazine

Ben je op zoek naar een nieuwe haard of kachel? In het nieuwe haardenmagazine UW Haard vind je 148 pagina's warme haarden-informatie en inspiratie. Een aanrader voor het vinden van jouw droomhaard.

Alles over haarden en kachels

In het extra dikke magazine staan inspirerende reportages, foto's en informatie over alle mogelijkheden in overzichtelijke rubrieken. Zo vind je gemakkelijk een haard of kachel die perfect bij jou en jouw woning past. Alles over hang- en liftdeurhaarden, hout-, gas- en vrijstaande haarden, doorkijk- & tunnelhaarden, hoekhaarden en inbouwhaarden. Ook de super sfeervolle houtkachels, pelletkachels en gaskachels worden uitgebreid in de spotlights gezet.

Omdat het aanbod van kachels en haarden, op gas, hout en elektriciteit enorm groot is, is er het handige stappenplan om jouw ideale haard of kachel te vinden. Heb je de rubrieken en het stappenplan doorgelopen, dan zijn de mogelijkheden voor het interieur waarin een open haard of kachel moet komen, in één oogopslag duidelijk. Het magazine bestellen? Dat kan!

Klik op de foto & bestel UW Haard magazine nu eenvoudig online!

Ben je op zoek naar een nieuwe haard of kachel? Het nieuwe Haarden magazine UW Haard geeft informatie en inspiratie met heel veel voorbeelden van kachels en haarden in het interieur. #interieurinspiratie #haard #kachel #houtkachel #gaskachel #houthaard #inbouwhaard #hoekhaard #liftdeurhaard #elektrischehaard #gashaard #uwhaard

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief