pinterest
Najaarseditie van Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten

Najaarseditie van Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten

FotoNajaarseditie van Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten

Wegens succes herhaald op 18,19 en 20 oktober in de jaarbeurs in Utrecht

Nieuw: Najaarseditie

De voorjaarseditie Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten beurs die in maart van dit jaar plaats vond was een groot success. Bij de exposanten van deze landelijke consumentenbeurs beurs ontstond hierdoor onmiddellijk de vraag naar een najaarseditie van dit evenement. Uit onderzoek blijkt dat consumenten zowel in het voorjaar als in het najaar bouwplannen willen concretiseren. De Jaarbeurs in Utrecht heeft haar deuren geopend en hier zal de Najaarseditie van Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten eind oktober wederom plaats vinden.

Interieurpaviljoen

Nieuw dit najaar tijdens de beurs is een groots Interieurpaviljoen, waarbij de organisatie inspeelt op de diversiteit en wensen van de verschillende jaargetijden. Het interieurpaviljoen wordt opgezet in samenwerking met media uitgeverij EPN, waarbij twee grote consumentenmagazines, Wonen Landelijke Stijl & Stijlvol Wonen, de basis zullen vormen. Er zullen compleet ingerichte kamers worden getoond, waarbij de totaal verschillende woonstijlen van de magazines worden vertegenwoordigd. Hiermee speelt de beurs tevens in op de vraag vanuit bezoekers naar meer interieur en meubilair.

FotoNajaarseditie van Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten   FotoNajaarseditie van Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten

 

Vereniging Eigen Huis

Na een aantal jaren als mediapartner te hebben deelgenomen aan de landelijke (ver)bouwbeurs, breidt de samenwerking zich deze editie verder uit. Vereniging Eigen Huis participeert nu als volledige partner en zal op hun eigen stand de bezoekers te woord staan. Volgens de beursorganisatie een logische stap, iedere beurs is er namelijk vraag naar de aanwezigheid van deze belangenvereniging.

Vind hier meer informatie over de beurs

Openingstijden:
Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2013 van 10.00 tot 17.00 uur
Toegangsprijs: € 15,-- p.p. Koop uw kaarten (vanaf augustus) in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree.
Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen