pinterest
Moderne pelletkachel met zelf samen te stellen modulair haardmeubel

Moderne pelletkachel met zelf samen te stellen modulair haardmeubel

In veel huizen wordt binnenkort de verwarming weer omhoog gedraaid en is het weer tijd voor het branden van een sfeervolle haard. Vanwege de lage stookkosten, de hoge milieuvriendelijkheid en het grote gebruiksgemak zetten steeds meer mensen in op de pelletkachel. Door de intelligente techniek functioneren de meeste pelletkachels heel stil en zijn de vlammen even hoog en mooi als die van de traditionele houtkachels. 

Haard met modulaire aanbouwelementen

Helemaal van deze tijd zijn de nieuwe pelletkachels die je zelf kan uitbreiden met verschillende aanbouwelementen. Met een eenvoudig clipsysteem bouw je de moderne kachel uit tot een stijlvol en strak haard-meubel. Zo bepaal je zelf de grootte en de looks van het wandmeubel met 'ingebouwde' haard.

FotoModerne pelletkachel met zelf samen te stellen modulair haardmeubel

Connect Pellet - Rika

Een mooi voorbeeld is de modulaire Connect Pellet van de Oostenrijkse kachelproducent RIKA. De kachel is verkrijgbaar in vele varianten, met verschillende modulaire aanbouwelementen, kleuren en materialen. Door de modulaire kasten, banken, legbanken, deurtjes, vakken en rugpanelen te combineren, stel je zelf jouw mooie meubel met haard samen. Je kan zelfs vragen om passende schetsen van de sierdeurtjes. Met de zitkussens en opbergdozen maak je het plaatje compleet. 

Functionaliteit en design

FotoModerne pelletkachel met zelf samen te stellen modulair haardmeubel

Connect Pellet is verkrijgbaar in twee formaten: met een pelletinhoud van 22 of 38 kg. Als MULTIAIR-variant verwarmt hij tot twee extra aangrenzende kamers en kan hij - wanneer je dat wenst -  online en via spraak worden bediend met Amazon Echo en Alexa Voice Service. De Rika pelletkachel heeft een exclusief intrekbaar touch display en dankzij zijn warmtevermogen van 2,5-8 kW verwarmt hij ook grotere ruimtes en biedt hij alle gemakken van RIKA's pelletverwarmingstechniek.

Voordelen

Nog meer voordelen van deze moderne pelletkachel: je kan de verwarmingstijden programmeren, de pellets worden automatisch bijgevuld en hij heeft minimaal onderhoud door automatische asverwijdering en zelfreinigingssysteem. En naast het gebruikersgemak ga je voor een kachel met kosteneffectieve verwarming dankzij hoge efficiëntie én verbranding met minimale impact op het milieu (CO2-neutraal).

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen