pinterest
Moderne Scan houtkachels met Deens design

Moderne Scan houtkachels met Deens design

De Scandinavische woonstijl is hot. Deze populaire interieurstijl staat bekend om de lichte woonsfeer, natuurlijke materialen, veel hout en natuurtinten.

Scandinavisch design in het interieur, we kunnen er niet meer omheen. De basis van een Scandinavisch interieur is vaak wit.  Door het gebruik van vloerkleden, groene planten en warme materialen is het alles behalve “kil”. En omdat bij de lifestyle van Scandinaviërs een houtkachel hoort, mag een moderne houtkachel hier eigenlijk niet ontbreken. De eyecatcher van je interieur!

Designbewuste meubelstukken, die in de Scandinavische woonstijl passen

Deense kachels zijn dan ook mateloos populair. Het zijn designbewuste meubelstukken die in elk interieur met een Scandinavische woonstijl passen. Ze geven een prachtig zicht op het vuur en hebben intuïtieve luchtregelaars, die de kachels heel gebruiksvriendelijk maken. Genoeg redenen om de twee nieuwste houtkachels van het Deense Scan in de spotlights te zetten.

Nieuw: houtkachel Scan 41

Het uitgangspunt van de nieuwe modellen van Scan was klassiek Deens design. Strakke stalen kachels zonder poespas en met een hoog rendement.

FotoModerne Scan houtkachels met Deens design
En zo werd de Scan 41 (foto hierboven) ontworpen; een klassiek en elegant model, zoals Deens design hoort te zijn. Door de vormgeving zijn er veel mogelijkheden voor plaatsing en is de kachel goed aan te passen aan het interieur. Door de grote glasen deur aan de voorkant heb je sfeervol zicht op de vlammen en wordt er een warme en gezellige sfeer gecreëerd. 

De grote handgreep en de luchtbediening aan de voorzijde maken deze moderne houtkachel gebruiksvriendelijk. De verbrandingstechniek zorgt voor een rendement van 83 %.
Wanneer de Scan 41 is aangesloten op verse luchttoevoer van buiten gebruikt de kachel geen lucht meer vanuit de woonkamer. Daardoor is de kachel uitermate geschikt voor plaatsing in nieuwbouw woningen of zeer goede geïsoleerde woningen met mechanische ventilatie. Lees hier meer details over Scan 41

Hoge houtkachel Scan 65

Het assortiment van de schitterende hoge Deense houtkachel Scan 65 is ook uitgebreid met een kachel met het befaamde "Heat Storage System".

FotoModerne Scan houtkachels met Deens design

Deze hoge houtkachel van de ontwerers Harrit & Sørensen kan de warmte door het innovatieve systeem tot maximaal 12 uur opslaan, zodat de ruimte waar deze kachel staat langer warm blijft. Ook wanneer het vuur al gedoofd is. 

De Scan 65 is een populaire serie die bestaat uit modellen met of zonder zijglas met tal van opties. Lees hier meer over Scan 65

Bekijk hier meer voorbeelden van Deense houtkachels

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen