Design haarden met glazen liftdeur

Design haarden met glazen liftdeur

Het hart van de living is toch vaak de haard. Houtgestookte haarden hebben charme. Het zachte geknetter van het hout en de rustgevende geur brengen een sfeer van tijdloze kalmte in elke kamer.

Ben je op zoek naar een houtgestookte haard die voldoet aan alle eisen van nu en de toekomst en die qua design perfect past bij jouw interieur?  Op maat gemaakte haarden zijn de specialiteit van Metalfire. De houtgestookte Ultime D liftdeurhaarden van Metalfire zijn onafhankelijk van kamerlucht en door de dynamische verbrandingstechniek hebben de houthaarden een optimale verbranding, waardoor je verzekerd bent van een hoog rendement. We zetten in dit artikel deze schitterende designhaard in de spotlights.

Metalfire Ultime D liftdeurhaard #metalfire #ultimed #liftdeurhaard #inbouwhaard #designhaard #houthaard #design #interieur

Design inbouwhaarden

Kenmerkend voor de Metalfire liftdeurhaarden is het inspirerende design waardoor de haarden zorgen voor eenheid en rust in de architectuur van de woning en het interieur. Hierdoor kan de Ultime D perfect worden geïntegreerd in ieder interieur, in iedere wand en in ieder meubel.

Metalfire Ultime D liftdeurhaard. Designhaard houtgestookt. Inbouwhaard op maat gemaakt #inbouwhaard #houthaard #designhaard #metalfire #liftdeurhaard

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden in maatwerk, omlijstingen en verlengingen krijgt de haardwand de persoonlijke handtekening van de architect of interieurontwerper, zodat de haard altijd subtiel aansluit bij het ontwerp van het volledige interieur.  

Metalfire Ultime D liftdeurhaard #metalfire #ultimed #liftdeurhaard #inbouwhaard #designhaard #houthaard #design #interieur

Kamerlucht-onafhankelijk

De toestellen zijn kamerlucht-onafhankelijk door de volledig dichte deurconstructie en daarom ook geschikt voor alle woningen die worden gebouwd volgens de nieuwste bouwvoorschriften. Ultime D kan  worden ingebouwd in lage energiewoning en beantwoordt zelfs aan de hoge eisen van de complexe passieve woningbouw. Doordat deze woningen hyper gesloten zijn en zijn uitgerust met een gecontroleerde mechanische ventilatie is een volledig gesloten haard een vereiste. Het toestel is ook kamerlucht-onafhankelijk wat betreft de verbrandingslucht. 

De ULTIME D haarden maken het mogelijk de verse buitenlucht rechtstreeks in de verbrandingskamer te sturen, zonder het luchtklimaat in de woonruimte te verstoren.  

Metalfire Ultime D liftdeurhaard. Designhaard houtgestookt. Inbouwhaard op maat gemaakt #inbouwhaard #houthaard #designhaard #metalfire #liftdeurhaard

Metalfire Ultime D liftdeurhaard - Pieter Vanrenterghem

Wil je meer technische informatie over deze haarden? Lees hier dan verder.

Ga voor meer informatie over de mogelijkheden van deze haarden naar de website van Metalfire of vraag hier meer informatie aan. 

Foto's @ Cafeine

Brochure over Design haarden met glazen liftdeur aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP