pinterest
Nieuwe ontwerpen maken haarden nog mooier. Ook als ze niet branden!

Nieuwe ontwerpen maken haarden nog mooier. Ook als ze niet branden!

Haardenfabrikant Metalfire is trots. De Belgische fabrikant van architecturale haarden is de eerste die sinds jaren nieuwe ontwerpen voor de binnenkant van de haard creëert. Na het succes van de binnen afwerking ‘Original’ - verticaal geribde gietijzeren lamellen - voegen de versies Triangle en Round nu een levendige dynamiek toe aan de mooie designhaarden. Deze ontwikkeling zorgt voor een boeiende variatie in de mogelijkheden bij het samenstellen van een Metalfire open haard.

FotoNieuwe ontwerpen maken haarden nog mooier. Ook als ze niet branden!

Metalfire architecturale haard - Foto: Jan Verlinde Photography

Zachte rondingen

De Triangle gietijzeren lamellen zorgen voor een hoekigere uitstraling van de binnenafwerking van de haard, terwijl de Round gietijzeren lamellen gekenmerkt worden door zachte rondingen. De gemeenschappelijke noemer is het ritme in beide oppervlakken, omdat een haard er ook fantastisch uit moet zien zonder vuur. 

FotoNieuwe ontwerpen maken haarden nog mooier. Ook als ze niet branden!

De Belgische luxe-architect Benoit Viaene legt uit: 'Metalfire is erin geslaagd om de mooiste en meest minimalistische haard te maken. Nu willen we alle mogelijkheden voor de binnenkant van de haard bestuderen. We willen allebei de esthetiek van het product verbeteren.'

De gietijzeren ribben van de versies Triangle en Round zorgen voor een strakke en verfijnde afwerking die perfect past in elk interieur. Het maakt de haard een echte blikvanger, of deze  nu brandt of niet.

Innovatief

FotoNieuwe ontwerpen maken haarden nog mooier. Ook als ze niet branden!

Metalfire architecturale haard - foto: beeldcollectief.be

Pionier Metalfire is de eerste sinds jaren die nieuwe ontwerpen creëert voor de binnenkant van de haard, waarmee de toevoegingen echt origineel en innovatief zijn. De haarden worden ontworpen vanuit een esthetisch oogpunt, wat heel wat mogelijkheden biedt voor maatwerk. Dit betekent dat de architect of de binnenhuisarchitect de haarden zo persoonlijk kan maken, dat ze perfect passen in het ontwerp van het volledige interieur.

Met de voorliefde voor strakke details, eenvoudige materialen en minimalisme heeft Metalfire de wereld van open haarden altijd sterk beïnvloed. Deze nieuwe ontwikkeling bewijst en versterkt eens te meer de mate van specialisme van dit mooie Belgische merk.

metalfire.eu

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen