pinterest
NHK Haarden- en Kachelbranche & UW Haard

NHK Haarden- en Kachelbranche & UW Haard

Om elkaars vakkennis en netwerk te versterken werken de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie (NHK verkoop-installatie) en UW Haard samen. De samenwerking heeft betrekking op het woonblad UW Haard en de website UW-Haard.nl. De overeenkomst heeft als doel een verbeterde informatievoorziening te realiseren voor consumenten.

Deze informatie bestaat uit tal van nuttige - en handige onderwerpen als: verantwoord vuur stoken in huis, wet- en regelgeving, technische ontwikkelingen en installatie aandachtspunten. Zaken rondom sfeerverwarming waarvan de consument goed op de hoogte dient te zijn. Hiermee zorgt UW Haard voor een doelgerichte uitbreiding op de bestaande samenwerkingen van de NHK met diverse media kanalen.

FotoNHK Haarden- en Kachelbranche & UW Haard

Hoger niveau

,,Door deze samenwerking met het NHK verbeteren wij de kwaliteit van onze mediakanalen. UW Haard is momenteel sterk in het signaleren van de laatste trends en bij uitstek een inspiratie voor de consument. Met het NHK voegen wij een netwerk aan vakkennis toe ten voordele van de consument. Dat deze consument hierdoor beter de weg weet te vinden naar een NHK vakman is een groot voordeel, zeker ten aanzien van veilig en vertrouwd stoken. Hij is de professional die bijvoorbeeld zorgt voor een veilig rookgasafvoerkanaal. Het gaat tenslotte uiteindelijk om verantwoord stookplezier in een persoonlijke - en behaaglijke ambiance!”, aldus Bert Romeijn, directeur van BouwMedia.

Spreekbuis

Volgens voorzitter van NHK, Gert Kooij, geeft de vereniging met de overeenkomst  een duidelijk gezicht aan de kwalitatieve identiteit van de NHK-leden. ,,Tijden zijn veranderd en op de achtergrond zijn wij als bestuur al enige maanden hard aan het werk om de koers duidelijker neer te zetten en waar nodig bij te sturen. Met deze samenwerking is het voor ons ook mogelijk om de ontwikkelingen binnen de branche aan het grote publiek kenbaar te maken. De samenwerking bestaat uit het controleren, aanvullen en uitwisselen van onder andere vakkennis. Met UW Haard hebben wij aangevuld met de website en social media een brede spreekbuis richting consument, fabrikanten en (niet-)leden.”

NHK

De Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie is een brancheorganisatie van haarden- en kachelspecialisten. In Nederland zijn circa 100 detaillisten aangesloten bij het NHK. NHK-leden bieden Gegarandeerde Kwaliteit, dit betekent concreet dat u altijd de kwaliteit krijgt, die u van een specialist mag verwachten. Mocht u onverhoopt toch niet geheel  tevreden zijn over de installatie, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie.

FotoNHK Haarden- en Kachelbranche & UW Haard

BouwMedia B.V.

BouwMedia B.V. is een mediabedrijf gespecialiseerd in het uitgeven van diverse media en het maken van toonaangevende woonbladen met bijbehorende websites als onder andere UW Vloer, UW Keuken, UW Badkamer en UW Haard.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen