Kombifire: gas en hout in één haard

De keuze tussen een haard die brandt op hout of op gas is vaak lastig. De keuze voor gas is er vooral één van het gemak, de keuze voor hout is meer voor sfeer en een authentiek houtvuur. Met de inbouwhaarden van Kombifire hoeft deze keuze niet meer te worden gemaakt. Door een uniek en gepatenteerde wisselsysteem kunt u nu zelf switchen van hout naar gas en andersom.

Veel mensen worstelen met de vraag welke haard het beste bij hen past. De crux is dat voor beide sfeermakers wat te zeggen is. De keus voor hout of gas hangt vaak af van het moment; waar kerstavond vraagt om de sfeer van een authentiek houtvuur, dient na een lange werkdag vooral het gemak. Ook bestaan er binnen het gezin soms verschillende voorkeuren voor hout of gas, waardoor kiezen nog moeilijker wordt. Gelukkig hoeft die keuze niet langer gemaakt te worden. KombiFire laat de positieve aspecten van beide vuren excelleren in één uniek gepatenteerd wisselsysteem.

KombiFire is een uniek systeem dat gebruiksvriendelijk en bovenal veilig is. Het voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ondermeer goedgekeurd door KIWA en SGS. Bovendien is het systeem CE-gecertificeerd voor alle Eurolanden.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen