Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Nieuwste driezijdige designhaard. De perfecte ruimteverdeler!

Een haard is vaak het middelpunt van de woonkamer. Geen wonder, want een haard met een brandend haardvuur maakt de sfeer in de ruimte warm en gezellig. Een heerlijke plek om te hebben en daarom ook een geliefd nieuw item om aan te schaffen wanneer je gaat verbouwen of verhuizen. De haard blijft enorm populair.

Sfeervolle roomdivider

De nieuwe driezijdige design-houthaard van Kalfire versterkt de sfeer in de woonkamer nog extra. De W53/50R is een gesloten roomdivider en volledig frameloos, waardoor je van alle kanten een vrij en veilig zicht op het knisperende haardvuur hebt. Een innovatief ontwerp, zodat de haard nóg meer het gezellige, warme en centrale punt in huis is.

Kalfire driezijdige gesloten houthaard als roomdivider #haard #houthaard #interieur #interieurinspiratie #kalfire

"Een robuuste en elegante, frameloze designhaard met tal van toepassingsmogelijkheden zonder poespas; puur metaal, glas en vuur.”

Met een haardvuur zorg je voor gezelligheid en creëer je een aangename sfeer in de ruimte. Beijko van Melick, directeur van Kalfire, licht toe: “Een ontwerp waardoor je het vuur in de woonkamer op de puurste en fraaiste manier kunt ervaren, waarbij sfeer, design en efficiëntie samengebracht worden: dat was ons motto bij het vormgeven van deze nieuwe houthaard. Het is een robuuste en elegante, frameloze designhaard met tal van toepassingsmogelijkheden zonder poespas; puur metaal, glas en vuur.”

Gemakkelijk grote ruimtes indelen

Bij de nieuwe W53/50R roomdivider staat de W voor Wood, 53 voor de diepte, 50 voor de hoogte en de R voor Roomdivider. De haard heeft een unieke vorm met diepe zijdes. Het voordeel van een haard als roomdivider is dat je gemakkelijk grote(re) ruimtes kunt indelen en je kunt genieten van de haard vanuit alle mogelijke hoeken.

Kalfire driezijdige gesloten houthaard als roomdivider #haard #houthaard #interieur #interieurinspiratie #kalfire

Minder hout, meer vuur

De haard behoort tot de milieuvriendelijkste houthaarden ter wereld en bevat verschillende duurzame en vooruitstrevende technieken. Zo zorgt de kwalitatieve afdichting voor een schonere, optimale verbranding en een maximaal rendement. Bovendien zijn alle Kalfire houthaarden voorzien van een intelligent kleppensysteem en geautomatiseerde luchttoevoer. Samen met de luchtdichtheid van de haard zorgt dit voor een feilloze verbranding die het benodigde hout minimaliseert. Zo kan er meer vuur gemaakt worden, met minder hout.

Kalfire driezijdige gesloten houthaard als roomdivider #haard #houthaard #interieur #interieurinspiratie #kalfire

Flexibel en gebruiksvriendelijk

De compacte vorm en de geavanceerde luchttoevoertechnologie maakt het mogelijk om de haard zowel verticaal als horizontaal op het rookgaskanaal aan te sluiten. Daardoor kan de haard flexibel worden aangepast aan iedere interieurstijl. Ook aan de gebruiksvriendelijkheid is gedacht; het hout is gemakkelijk bij te vullen dankzij de soepele liftdeur. Daarnaast beschikt de haard over het Easy Door System. Met een verborgen hendel schuift de ruit naar voren zodat ieder hoekje eenvoudig is schoon te maken. Ook is deze haard vrij van metalen hoeklijsten, die voor vuilophoping kunnen zorgen.

Meer weten? Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan of bezoek de website van Kalfire.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen