Interieur met schitterende doorkijkhaard van Element4

Een haard is altijd een sfeermaker in het interieur en vormt hoe dan ook een mooie blikvanger in de ruimte. Maar soms komt onze redactie pareltjes tegen, die we graag extra in de spotlights zetten. Vaak exclusieve haarden, die op maat zijn gemaakt voor een bijzonder interieur. Deze haard van Element4 in een villa aan de Vecht is zo'n parel.

Extra hoge tunnelhaard

In deze prachtige villa aan de Vecht werd door Jos Harm Exclusieve Haarden deze 1.60 meter hoge tunnelhaard Sky T geplaatst. De gashaard is zo gerealiseerd dat hij perfect past bij het interieur. Alsof hij er altijd al gezeten heeft.

Interieur aan de Vecht met tunnelhaard Sky T van Element4 - via Jos Harm #haard #interieur

De hoge gashaard is geplaatst als roomdivider in de grote leefruimte. Zo verdeelt hij de kamer in twee afzonderlijke ruimtes. Een muur of kast als ruimteverdeler zou aan één van de ruimtes het licht ontnemen, terwijl deze oplossing niet alleen veel sfeer brengt, de hoge ruiten van de tunnelhaard laten ook nog eens het licht door. Interieurontwerpers en architecten zijn doorgaans gek op deze smaakvolle roomdividers. Daarnaast kan je genieten van de warmte en een prachtig vlammenspel vanuit meerdere ruimtes.

Interieur aan de Vecht met tunnelhaard Sky T van Element4 - via Jos Harm #haard #interieur

Een doorkijkhaard geeft een ultiem gevoel van sfeer en warmte, doordat er vanuit meerdere hoeken in de ruimte direct zicht op het vuur is. Bovendien kan deze fungeren om extra ruimte te creëren. Zo zorgt een brede tunnelhaard al voor een behoorlijke afscheiding in bijvoorbeeld de woonkamer, waar deze een aparte werkhoek, speelkamer of televisieruimte kan vormen.

De gasgestookte en gesloten doorkijkhaard Sky T van Element4 doet door zijn bijzondere hoogte zijn naam eer aan. Met een afmeting van 70 x 160 cm, een zeer karakteristieke vormgeving en een dubbele brandertechnologie is dit een haard waar architecten van dromen. Door een  eenvoudiger bevestigingssysteem voor het glas, kan de ruit gemakkelijk worden weg genomen om schoon te maken.

En omdat we de deuren ook zo prachtig vinden, laten we die hier ook nog even zien. Prachtig gemaakt!

Interieur aan de Vecht met tunnelhaard Sky T van Element4 - via Jos Harm #deuren #interieur

De haard is prachtig ingepast in het interieur door Jos Harm Exclusieve Haarden. Dit bedrijf heeft alle expertise om optimale functionaliteit van een haard te koppelen aan de stijl van het interieur. Klik hier voor de contactgegevens van Jos Harm bv

Tunnelhaard SKY T is op meerdere manieren in te passen en komt in elke interieurstijl goed tot zijn recht. Zoals de afbeelding hieronder laat zien.

Tunnelhaard SKY T van 160 cm hoog - gashaard van Element4

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen