De nieuwste inbouwhaarden van Faber. Elektrische haarden & hybride op gas!

Wil je graag een stijlvol haardvuur maar geen of zo min mogelijk gas verbruiken? De nieuwste inbouwhaarden van Faber zijn mooie en duurzame sfeermakers voor je huis. Heel innovatief zijn de hybride haarden: de eerste elektrische haarden op gas! Hoe dit werkt, zullen we je hieronder vertellen.

Nieuwe haarden van Faber 

Heel innovatief zijn de vernieuwde elektrische haarden uit de e-MatriX serie, waarvoor je alleen maar stroom en een dunne flexibele waterleiding nodig hebt. Een volwaardig alternatief voor een gas of houthaard, uitstootvrij en bijna overal te plaatsen. Lees hieronder welke haard het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past.

Faber e-MatriX: elektrische haarden met uniek vuurbeeld

fa

Faber e-MatriX 1300-400

De nieuwe e-MatriX serie elektrische inbouwhaarden is modulair opgebouwd, zodat je voor vrijwel elk interieur een passende haard kan samenstellen. Het vuurbeeld in deze haarden is een unieke combinatie van opwervelende koudwaternevel en LED-licht. Je moet echt goed kijken om te zien dat dit geen echt vuur is en je voelt een aangename warmte. 

Faber e-MatriX 1300-400 elektrische inbouwhaard met de nieuwste LED-technologie #faber #ematrix #haard #inbouwhaard #haarden

De verlichting gebruik je zowel ónder het gloeibed als bij het aanlichten van het haard-interieur, waarbij zelfs de lichtkleuren in verschillende ‘moods’ instelbaar zijn. Een feestje om naar te kijken of natuurlijk juist heel ontspannend. Het is maar welke mood je kiest! 

Faber e-MatriX 1300-400 elektrische inbouwhaard met de nieuwste LED-technologie #faber #ematrix #haard #inbouwhaard #haarden

 Faber e-MatriX 1300-400 met pebbles en mood verlichting

Je bedient de vlammen, het licht en de moods via de standaard afstandbediening of via een app voor smartphone of tablet. 

Faber e-MatriX 1050-400 elektrische inbouwhaard met de nieuwste LED-technologie #faber #ematrix #haard #inbouwhaard #haarden 

Faber e-Matrix 1050-400

Voor wie vlak voor de haard alsnóg aangename warmte wil voelen is een elektrische bijverwarming van max. 2 kW ingebouwd, die de warme lucht via het haardglas het interieur in blaast. Voor een nog echtere beleving, vlak voor de haard!

Hybride inbouwhaard: gas én elektrisch

Faber hybride gashaard met led verlichting MatriX 800-500 ST doorkijkhaard #faber #gashaard #hybridehaard #matrix #doorkijkhaard

Faber MatriX 800-500 ST doorkijkhaard 

Ben je op zoek naar een inbouwhaard met een sfeervol vuurbeeld maar met een minimaal gasverbruik en zo min mogelijk warmte? De nieuwste hybride MatriX Room Divider (RD) en See Through (ST) brengen het beste van gas én elektrisch naar voren. Grote inbouwhaarden die een mooi vuurbeeld desgewenst kunnen combineren met een halvering van het gasverbruik en warmte-uitstraling vergeleken met een gashaard zonder de hybride-techniek.  Faber hybride gashaard met led verlichting MatriX 800-500 ST doorkijkhaard #faber #gashaard #hybridehaard #matrix #doorkijkhaard

De LED-technologie van deze haarden vult de gasvlammen aan en kan de vlammen ook vervangen, wat zorgt voor een realistisch totaalbeeld van vlammen, levendig opgloeiende houtstammen en een fonkelend gloeibed.  Ideaal wanneer je houdt van de sfeer van een royale haard maar de haardwarmte niet altijd nodig hebt.

Faber gashaard met led-verlichting Matrix 1050-500 RD roomdivider. #faber #gashaard #matrix #hybride #roomdivider

Faber MatriX 1050-500 RD roomdivider

Door de HPL–module en de realistische houtset is de warme gloed in nieuwste MatriX-haarden zelfs zónder gasvlammen mooi om te zien. Zo kan je hem het hele jaar gebruiken als een hartverwarmend middelpunt in huis. Een fijne en ook verantwoorde sfeermaker, die je simpel bedient met de standaard afstandbediening of via een app voor smartphone of tablet. 

Faber gashaard met led-verlichting Matrix #faber #gashaard #matrix #hybride

De nieuwe MatriX RD of ST met HPL-module is er in twee gangbare formaten: 800/500 en 1050/500. De bediening van deze haarden verloopt comfortabel via 

Download de Faber brochures voor meer informatie over deze haarden of bezoek een Faber verkooppunt in de buurt om te kijken wat voor jou de mogelijkheden izjn. 

Informatie aanvragen bij Faber

Download de brochure

Informatie aanvragen bij Faber

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen