Houtkachels

Houtkachels

Een kachel is een fijne sfeermaker, maar ook een slimme en moderne energieoplossing die verstandig met jouw middelen en die van de natuur omgaat. Bovendien is hij een stralend en levend element in je huis: een bron van warmte en gezelligheid. Niets is knusser dan een heerlijk warm vuurtje.

Scandinavisch design

Een moderne houtkachel is zo veel meer dan een goed design. Van binnen is de verbranding veel schoner en efficiënter dan van oudere modellen en je hebt veel persoonlijke keuzemogelijkheden. Omdat een houtkachel heel veel jaren mee moet gaan, moet deze voorbereid zijn op de toekomst; wees daarom zorgvuldig bij de keuze die je maakt. In Zweden worden Contura kachels gemaakt met handige functies voor mensen met oog voor design. Kachels die geschikt zijn voor de moderne woning en die voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie voor luchtkwaliteit en energieverbruik. We zetten de nieuwste houtkachels voor je op een rij:

Moderne houtkachels uit Zweden

Contura 500 Style kachel #houtkachel

Contura 500 Style

Zuivere, ronde vormen, snel opwarmen en grote ruiten die veel van het vuur laten zien: dat en meer maakt van de Contura 500 al jarenlang de populairste kachel ter wereld. De nieuwste Contura 500 Style heeft een sierlijk ontwerp en verbeterde functies: de kachel is nog eenvoudiger te stoken en is zeer geschikt voor moderne woningen.

Welk model en welke accessoires je ook kiest voor de 500 Style, qua design en functie heb je met deze kachel het nieuwste van het nieuwste. Lees hier meer over de verschillende modellen uit deze serie

Contura 600 Style houtkachel

Contura 600 Style

De Contura 600 Style is de grote broer van de 500 Style. De Zweedse houtkachel heeft nieuwe gietijzeren kwaliteitsdeuren en een tijdloos ontwerp, dat in de loop der jaren de stijl in heel veel huizen heeft beïnvloed. De glazen deur heeft een wat meer gepolijste stijl en maakt een glanzender indruk. Lees meer

Contura kachel 800 Style

Contura 800 Style

De nieuwe 800 Style houtkachels zijn een warmtebron voor elk interieur met een elegant design passend bij deze tijd. Vorm en functie zijn perfect gecombineerd: dankzij de grote zijruiten is het vuur in de hele kamer te zien.  De schoorsteen kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Daarnaast kan je bij de Contura kiezen uit meerdere bovenplaten: gietijzer, staal, speksteen, glas en RVS.

Ben jij ook op zoek naar een moderne houtkachel die past bij jouw wensen en interieur? Met de Stove selector van Contura stel je de houtkachel samen die ideaal is voor jouw situatie en past bij het interieur. Of bekijk hier voorbeelden en vraag vrijblijvend informatie aan!

Brochure over Houtkachels aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP