Houtkachel Luno van Hase

Houtkachel Luno van Hase

Kachelproducent Hase uit het Duitse Trier heeft het populaire Luno-model een make-over gegeven. De Luno-kachel is technisch weer bijdetijd en heeft ook een nieuwe look aangemeten gekregen.  Deze klassieker haalt al zijn charmes uit zijn strakke aflijning, die het slanke design onderstreept. De brede, halfronde glaspartij van de verbrandingsruimte biedt een ideaal uitzicht op de vlammen.

Hase houtkachel Luno keramisch

Geavanceerde verbrandingstechniek en praktische details

Het zijn niet enkel de elegante vormen, maar ook de talrijke slimme bedienings- en technische details die de Luno echt de moeite waard maken. Om de kacheldeur met het mooi gevormde handvat in roestvrij staal te openen, hoeft u niet eens voorover te buigen. En wanneer de kachel brandt, blijft het handvat altijd aangenaam koel. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechniek kunt u heerlijk genieten van de vlammen, die u met een luchtinlaatklep eenvoudig onder controle kunt houden. De Luno werkt uiterst efficiënt en verbruikt weinig brandhout, zodat er maar een klein beetje as overblijft. Met het draaibare kachelrooster en een comfortabele aslade met deksel kunt u deze op een nette manier verwijderen.

Bij een beperkte luchtcirculatie kunt u externe verbrandingslucht in de kachel laten aanvoeren. De zelfsluitende deur van de verbrandingsruimte zorgt ervoor dat de Luno in orde is met de voornaamste vereisten van het Duits instituut voor bouwtechniek (DIBT) en dat het mogelijk is om de kachel in woningen met een ventilatiesysteem veilig en onafhankelijk van de omgevingslucht aan te sluiten.

Voor elk interieur wat wils

De Luno bestaat in vele varianten – zo past hij altijd perfect bij elke specifieke inrichting. Als stalen kachel is hij in vier verschillende metaalkleuren en wanneer gewenst met een bedekking in keramiek of speksteen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u hem ook volledig in speksteen of keramiek laten uitrusten. De Luno is 115,5 cm hoog, 54,5 cm diep en 44,5 cm breed. Zijn warmtevermogen ligt tussen 3 en 7 kW.

Brochure over Houtkachel Luno van Hase aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP