pinterest
Houtkachel Luno van Hase

Houtkachel Luno van Hase

Luno is een van de populairste kachels van de bekende Duitse kachelbouwer HASE. Dat komt waarschijnlijk omdat deze houtkachel in zoveel varianten leverbaar is: als staalkachel in vier verschillende metaalkleuren, naar keuze met bedekking van keramiek of speksteen of volledig van speksteen of keramiek in vele kleuren. 
Misschien komt het ook omdat de grote, halfronde ruit van de verbrandingsruimte de blik naar het mooiste leidt: het vuur zelf. De brede, halfronde glaspartij van de verbrandingsruimte biedt een ideaal uitzicht op de vlammen. Voor ons allemaal redenen om deze mooi houtkachel in de spotlights te zetten.

FotoHoutkachel Luno van Hase

Geavanceerde verbrandingstechniek

Het zijn niet alleen de elegante vormen, maar ook de talrijke slimme bedienings- en technische details die de Luno echt de moeite waard maken. Om de kacheldeur met het mooi gevormde handvat in roestvrij staal te openen, hoef je niet eens voorover te buigen. En wanneer de kachel brandt, blijft het handvat altijd lekker koel. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechniek kan je heerlijk genieten van de vlammen, die je met een luchtinlaatklep eenvoudig onder controle kunt houden. De Luno werkt uiterst efficiënt en verbruikt weinig brandhout, zodat er maar een klein beetje as overblijft. Met het draaibare kachelrooster en een comfortabele aslade met deksel kan je deze gemakkelijk verwijderen.

Voor elk interieur wat wils

De Luno bestaat in vele varianten – zo matcht hij altijd perfect bij elk interieur. Als stalen kachel is hij in vier verschillende metaalkleuren en wanneer gewenst met een bedekking in keramiek of speksteen verkrijgbaar. Daarnaast kan je hem ook volledig in speksteen of keramiek laten uitrusten. De Luno is 115,5 cm hoog, 54,5 cm diep en 44,5 cm breed. Zijn warmtevermogen ligt tussen 3 en 7 kW.

FotoHoutkachel Luno van Hase

Bezoek Rebelfire.nl voor meer informatie!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen