pinterest
Een houthaard installeren in een woning met 'oud' rookkanaal

Een houthaard installeren in een woning met 'oud' rookkanaal

Wil je graag een moderne houthaard inbouwen in een oudere woning met een 'klein' rookkanaal? Of heeft je huis alleen een aansluiting voor een gashaard (rookkanaal 150mm) en wil je toch een houthaard installeren? Er is een oplossing voor iedereen die zijn oudere woning wil moderniseren, of van gas over wil naar hout. 

Moderne houthaard in oudere woning

Veel mensen vragen zich af of het ook mogelijk is om een nieuwe houthaard in een oude woning te plaatsen. Dat is geen probleem met de moderne HEAT houthaarden. In het grote aanbod mooie draaideur- en liftdeurhaarden heeft Heatconnect heel veel modellen, die aangesloten kunnen worden op een 150mm rookkanaal. Zelfs de tunnelhaard is heel goed te plaatsen. Hiermee biedt het merk een oplossing voor iedereen.

Wanneer je daarnaast ook nog de afgegeven warmte opslaat door middel van een accumulatieset of doorvoert naar bijvoorbeeld de bovenverdieping van je huis, bespaar je hiermee ook nog stookkosten. Zo heb je heel veel voordeel en woongenot van je haard. Meer weten? Informeer gerust bij een haardenspecialist in de omgeving

FotoEen houthaard installeren in een woning met 'oud' rookkanaal

Afbeeldingen: Heatconnect

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen