Houtgestookte cv-haarden met strak design van DDG

Houtgestookte cv-haarden met strak design van DDG

Er is een grote vraag naar verwarmingssystemen, die op milieuvriendelijke wijze de woning verwarmen en tegelijkertijd gezelligheid garanderen door een knapperend haardvuur. Dit jaar introduceerde DDG de gloednieuwe reeks houtgestookte designhaarden: ECO PLANUS. Bij deze prachtige, cv-haarden is er geen warmteverlies en daarom ook geen energieverspilling.

De ECO PLANUS inbouwhaarden kunnen op de centrale verwarming worden aangesloten, branden op de ecologische en hernieuwbare brandstof hout en leveren voldoende vermogen voor de verwarming van heel de woning. ‘PLANUS’ (P) staat voor het nieuwe superstrakke design met de veelgeprezen vlakke Planus-deur. 'ECO' staat voor de ECO en PLANUS -technologie en dat is nieuw, want deze werd tot nog toe alleen bij voorzetkachels toegepast . Bij de ECO- technologie is er geen warmteverlies en daarom ook geen energieverspilling. Doeltreffende warmterecuperatie staat garant voor een rendement dat hoger ligt dan 80%. De kachel verdeelt de warmte optimaal tussen directe stralingswarmte (1/3) en de warmte voor de centrale verwarming (2/3). Door de hogere verbrandingstemperatuur dalen de emissiewaarden aanzienlijk en wordt het milieu minimaal belast.

Met deze inbouwhaarden kunt u genieten van een mooie houtkachel met een gezellig vlammenspel. Een innovatieve, ecologische en betaalbare aanvulling op het klassieke verwarmingssysteem.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van DDG CV haarden


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief