HEAT

Voor de optimale vuurbeleving

Hoe belangrijk is het vermogen van een haard?

Het vermogen van je haard is erg belangrijk omdat dit de mate van warmteafgifte bepaalt. Het vermogen wordt onder andere bepaald door de grootte van de haard. Laat je daarom altijd goed informeren door een vakspecialist over het benodigde vermogen, zodat je niet wordt teleurgesteld wanneer je je nieuwe haard voor het eerst gaat stoken.

Te weinig of te veel warmte-afgifte

Wanneer de haard namelijk te weinig warmte afgeeft, zal de ruimte onvoldoende verwarmd worden. En dus kil blijven aanvoelen. Maar wanneer de haard te veel vermogen afgeeft, zit je in de winter in je korte broek in de kamer. In beide gevallen geen comfortabele situatie dus. 

Warmte-afvoer

Heathaarden zijn op 2 manieren voorzien van een regulerende warmte-afgifte. Aan de ene kant biedt het ‘Double Spin’ systeem een optimale warmte-afvoer en zorgt dus voor een lager vermogen, waardoor de inbouwhaarden van Heatconnect heel erg geschikt zijn voor goed geïsoleerde woningen of voor ( in verhouding) kleinere ruimten. 

Accumulatieset

De tweede manier om de warmte-afgifte te reguleren bij een Heathaard is het plaatsen van een accumulatieset.


Deze dient geplaatst te worden voor inbouwen en wordt op de haard bevestigt. De accumulatiestenen nemen de warmte op en geven deze langzaam weer af wanneer je gestopt bent met stoken. Op deze manier kan je dus volop stoken en wordt de ruimte ook daarna nog urenlang verwarmd en bespaar je dus echt op energiekosten. 

Informeer bij de Heatdealers naar de mogelijkheden en bestel tijdig om plaatsing in het najaar te kunnen garanderen. Zo ga je comfortabel verwarmd de winter in!

BROCHURE AANVRAGEN

Heat inbouwhaarden programma -
Heat inbouwhaarden programma

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen