De kleinste inbouwhaarden met echt vuur

De kleinste inbouwhaarden met echt vuur

Wie niet groot is, moet slim zijn; dat hadden de haardenmakers van HEAT vast in gedachten toen ze deze mooie, kleine inbouwhaard aan het ontwerpen waren. Een energie besparende houthaard, waarmee je ook in de kleinste woonruimte kan genieten van een echt houtvuur. 

Houthaard voor een kleine woonruimte

Veel mensen denken dat in kleinere ruimten zoals een appartement, (woon)boot of kantoor geen houthaard kan worden gestookt. Maar met de kleinste haard uit de HEAT familie kan je genieten van de sfeer, de warmte en echt vuur!

Met een minimale inbouwdiepte van nog geen 40 cm is het met de kleine HEAT 70Q01 mogelijk om een houtvuur te stoken en warmte vast te houden door middel van accumulatiesets. Hiermee blijft de haard nog lang nadat het vuur is gedoofd, aangename warmte verspreiden. Zo kan de haard naast een sfeermaker in de kleinste woonruimte, zelfs energiebesparend te zijn!

Kleine inbouwhaard Heat 42x50cm. Houtvuur voor een kleine ruimte #heat #inbouwhaard

Heat 70Q01

Energie besparen

In moderne, energiezuinige woningbouw wordt een haard vaak niet meer gekocht om de ruimte te verwarmen. In Nederland schaffen mensen steeds vaker een inbouwhaard aan voor ‘de sfeer’. Maar wanneer je je goed laat informeren, kom je al snel tot de conclusie dat je met een houthaard nog steeds veel energie kan besparen door op de juiste manier en effectief te stoken. Alle reden om zo'n mooie sfeermaker aan te schaffen, ook als je in een oudere woning met kleinere kanalen woont. Want de Heat inbouwhaard is ook daar gemakkelijk aan te sluiten.

Wil je meer weten? Vraag hier dan informatie aan of ga naar een van de HEAT dealers. Zij vertellen je graag meer over het brede assortiment en zeer gunstig geprijsde houthaarden.

Brochure over De kleinste inbouwhaarden met echt vuur aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP