pinterest
Fijnstoffilter voor houtkachels van Hark

Fijnstoffilter voor houtkachels van Hark

Vrijwel alle HARK houtkachels en inbouwhaarden zijn standaard uitgerust met een keramisch fijnstoffilter. En dat is goed om te weten. HARK houtkachel en haardenbouw is het enige merk op de markt met een voorgemonteerd fijnstoffilter in de houtkachels. Al meer dan 400.000 huishoudens hebben er een.

Bewezen technologie

FotoFijnstoffilter voor houtkachels van Hark

Al ruim 50 jaar is fabrikant Hark houtkachel en haardenbouw marktleider in Duitsland, met meer dan zestig eigen showrooms in Duitsland en een uitgebreid netwerk in Europa. In al deze jaren verkocht de haardenspecialist meer dan een miljoen kachels en plaatste iets minder dan de helft met een fijnstoffilter. De houtkachels en inbouwhaarden van Hark beschikken over de ECOplus technologie. Het ECOplus-systeem kenmerkt zich door een verbrandingskamer met een speciale geometrie in combinatie met een automatisch luchttoevoersysteem en een keramisch fijnstoffilter ten behoeve van houtkachels. Een inmiddels bewezen technologie.

Stralingswarmte

FotoFijnstoffilter voor houtkachels van Hark

Alle bovengenoemde componenten zorgen ervoor dat de verontreinigende stoffen in de rookgassen worden geminimaliseerd en het rendement van de houtkachel aanzienlijk wordt verhoogd. De speciale keramiek zorgt voor een efficiënte warmtestraling in de haard, die aan de omgeving wordt afgegeven. Het brandstofverbruik van ECOplus houtkachels is tot 40% lager dan dat van conventionele HARK haarden.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen