Handöl speksteenkachels - het Zweedse origineel

Handöl speksteenkachels - het Zweedse origineel

De Zweedse houtkachels en speksteenkachels Handöl stellen bijzonder hoge eisen aan techniek, esthetiek en milieu. Een sterk design, nauwkeurig gekozen en afgestemd op stijl en comfort. Hoge houtkachels met of zonder bruikbare oven; deze moderne houtkachels met speksteen bekleding zijn een eyecatcher in de woonruimte. Het bijzondere aan deze speksteenkachels is dat de convectielucht geregeld kan worden: snel de kamer opwarmen dan de convectieschuif open – het keramiek opwarmen dan de convectieschuif sluiten.

Speksteenkachel Handol 26 THO met oven
Handol 26 THO met oven
 
Speksteenkachel Handol 26T
Handol 26T


Aangename warmte

Om vuur tot leven te brengen is zuurstof nodig. De ingenieurs van Handöl hebben een slim systeem ontwikkeld, waardoor lucht en vuur worden omgezet in aangename warmte. De lucht wordt op drie verschillende manieren gebruikt.  Zodra de kachel wordt aangestoken, wordt koele kamerlucht in de kachel gezogen. De lucht stroomt via slim vormgegeven luchtkanalen  door de haard waarbij hij wordt opgewarmd. De warme lucht stroomt vervolgens via het heteluchtrooster weer de kamer in. Dit wordt  convectie genoemd.

Speksteenkachel Handol 34T
Handol 34T
 
Speksteenkachel Handol 35T
Handol 35T


Milieubewust stoken

Houtkachels van Handöl zijn gemakkelijk aan te steken en de veiligheid van de kachel is uitgebreid getest in het laboratorium. Dit  garandeert een vuurvaste kachel. Ook het stoken in de kachels wordt uitgebreid getest, dit om een optimale verbranding te realiseren  en ervoor te zorgen dat zich geen roet afzet op de ruiten. Met een kachel met een Nordic-Swan-milieukeurmerk neemt u uw klimaatverantwoordelijkheid serieus. U bewijst het milieu een dienst, omdat uw kachel zo schoon mogelijk brandt. De ontwikkeling staat niet stil en tegenwoordig branden de Handöl kachels zeer efficiënt en gedurende lange tijd.

Speksteenkachel Handol 25T
Handol 25T
BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief