Op zoek naar een haard of kachel? Vind alle informatie in UW Haard magazine!

Op zoek naar een haard of kachel? Vind alle informatie in UW Haard magazine!

Ben je op zoek naar een nieuwe haard of kachel? In het nieuwe haardenmagazine UW Haard vind je heel veel informatie en inspiratie. Een aanrader voor het vinden van jouw droomhaard.

Alles over haarden en kachels

Het nieuwste haardenmagazine is hét naslagwerk op het gebied van haarden en kachels. In het extra dikke magazine staan inspirerende reportages, foto's en informatie over alle mogelijkheden in overzichtelijke rubrieken. Zo vind je gemakkelijk een haard of kachel die perfect bij jou en jouw woning past.

Alles over inbouwhaarden, gashaarden, cv haarden, pelletkachels, speksteenkachels, vrijstaande kachels, doorkijkhaarden, hanghaarden, hoekhaarden, liftdeurhaarden, elektrische haarden, houtgestookte- en gasgestookte haarden, inbouwhaarden en schouwen.

Omdat het aanbod van kachels en haarden, op gas, hout en elektriciteit enorm groot is, is er het handige stappenplan om jouw ideale haard of kachel te vinden. Heb je de rubrieken en het stappenplan doorgelopen, dan zijn de mogelijkheden voor het interieur waarin een open haard of kachel moet komen, in één oogopslag duidelijk. Het 138 pagina's dikke magazine bestellen? Dat kan >> HIER te bestellen

Alle informatie over haarden en kachels vind je in het UW Haard magazine. Bestel het hier #magazine #haarden

Op de Cover: Kalfire G125/37C gashaard hoek


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP