Haarden met individueel design van Boley

Of het nu gaat om traditionele houtgestookte haarden of comfortabele gashaarden, met een openhaard krijgt elke leefruimte een prachtige uitstraling. Het is niet altijd eenvoudig om een haard te vinden, die perfect in het persoonlijke interieur past. Om de haard naar individuele wens vorm te geven en de vele mogelijkheden in design, kleur, materiaal gebruik en warmte techniek van de haarden te kunnen ervaren, is het een goed idee om een bezoek te brengen aan een showroom.

Individueel design bij Boley

Bij de showroom of bij één van de exclusieve dealers van Boley Openhaarden vindt u inbouwhaarden en vrijstaande haarden, maar ook klassieke haarden en schouwen. Boley onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door telkens in te springen op de individuele wensen van de consument. In overleg wordt bepaald welke sfeer er gecreëerd wordt. Uiteraard worden de technische aspecten niet over het hoofd gezien. Kiest u voor een inbouwhaard of toch liever voor een vrijstaande haard? En als de vorm en de plaats van uw nieuwe haard of schouw eenmaal bepaald zijn, wordt met behulp van monsters en kleurwaaiers voor de definitieve uitvoering gekozen.

Een bezoek aan de showroom van Boley openhaarden

     


Wanneer het mogelijk is, kunt u een matenplan van uw woning meenemen, zodat  de interieurarchitecten van Boley alvast mee kunnen denken over de keuze van de haard. Niets blijft onbesproken, het doel is uiteindelijk om de Boley openhaard één te laten worden met uw interieur. En kijk ook eens bij product in beeld naar de openhaarden van Boley en vraag alvast gratis prachtige brochures op in de brochureservice van UW-haard.nl

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen