5x een haard in een modern interieur

5x een haard in een modern interieur

Tijdens de koude en donkere dagen is een sfeervolle haard geen overbodige luxe. We maken je alvast warm met ons inspiratieblog met haarden in een modern interieur. Fijne inspiratie om een haard in een moderne interieur te integereren.

1 De haard centraal

Een haard is een belangrijke sfeermaker en een echte blikvanger in een modern interieur. Het toestel hoeft niet perse standaard te worden ingebouwd, je kan een haard ook op een originele wijze plaatsen in je interieur. Dat kan bijvoorbeeld extra opvallend als centrum van de ruimte.

Tunnelhaard in moderne woning. Heat Connect #tunnelhaard #haard #inbouwhaard #interieur #heatconnect

Heat tunnelhaard 88x50

In deze moderne woning is een tunnelhaard als ruimteverdeler geplaatst. Zowel in het woongedeelte als in de eetkamer kan je zo genieten van het vuur. Deze liftdeur tunnelhaard van HEAT biedt maximaal stookplezier en zicht op het vuur. Door het innovatieve liftdeursysteem kan je gemakkelijk hout bij het vuur leggen. Door verschillende opties zoals een accumulatieset om de warmte langer af te geven, heb je naast een mooi interieur-element ook een energiebesparende warmtebron in huis.

2 Als een kunstwerk

Moderne design gashaard Lensfocus via Focus creations #gashaard #modern #design #focus #interieur

Lensfocus - Focus Creations

In een modern huis is een haard soms net een kunstwerk. Deze unieke haard van Focus Creations is een wandhaard op gas met een buitengewoon minimalistisch ontwerp. De Lensfocus houdt het vertrek “in de gaten” met zijn venster van gebogen glas en creëert “oogcontact” met de personen tegenover hem. De op afstand bedienbare haard is uitgerust met houtblokken van keramiek.

3 Strak ingebouwd

Brunner houthaard via Pierres d'Henri in modern interieur met stalen deuren #houthaard #modern #interieur #brunner

Brunner 51/67 CV Haard

Waar vroeger een open haard stond, zie je nu in een moderne woning vaak een liftdeurhaard in een strakke schouw. De haarden met lift- of draaideur van Brunner zijn modern en strak en voorzien van een geintegreerde warmwaterwisselaar om zo water te verwarmen. De haard ondersteund het bestaande verwarmingssysteem, waardoor de hele woning comfortabel en milieuvriendelijk verwarmt wordt.

4 Minimalistisch

Minimalistische gesloten houthaard in een modern interieur. Kalfire W90/47S

Kalfire W90/47S

In een modern interieur hoort een haard die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Deze gesloten houthaard van Kalfire is zo'n haard. Het toestel haalt een vermogen van 18 kW en met een CO-emissie van minder dan 0,1% voldoet deze haard ruimschoots aan de huidige en toekomstige Europese normen. Met een minimalistische ontwerp zonder metalen frame of scharnieren kan de aandacht volledig worden gericht op het vuur en dat is precies wat past bij een modern interieur! Download hier de digitale brochure

5 Hangend

Bathyscafocus draaibare houthaard van Focus Creations #haard #design #interieur

Focus Bathyscafocus

In deze minimalistische serre komt de witte Focus Bathyscafocus helemaal tot zijn recht. De hangende design houthaard geeft de ruimte een hedendaagse allure. Dat oogt meteen veel strakker en hedendaagser dan een haard in een klassieke schouw! Download hier meer informatie


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP