pinterest
Haard als roomdivider

Haard als roomdivider

Wanneer je woonkamer een grote ruimte is, dan is een haard een prachtig object als roomdivider. Een doorkijkhaard kan een grote living op een mooie manier in 2 ruimtes te scheiden. De haard kan als sfeervolle ruimteverdeler dienen tussen bijvoorbeeld het zitgedeelte en de woonkeuken en je hebt ook nog eens van meerdere kanten mooi zicht op het vuur. Een te gekke eyecatcher in je interieur!

3-zijdige gashaard

FotoHaard als roomdivider

Gashaard Kalfire GP85/50R

De GP85/50R van Kalfire is een roomdivider gashaard die speciaal is ontworpen om te plaatsen als scheiding tussen 2 vertrekken. Door het 3-zijdige glas heeft deze haard een te gek vuurzicht en heel veel sfeer. Deze gashaard heeft het meest realistische vuurbeeld van dit moment en dat maakt hem de 'perfecte' haard.

FotoHaard als roomdivider

De brander laat de vlammen niet uit de bodem van de haard komen, maar uit de keramische houtblokken.

Het vuurbeeld van deze Kalfire is zeer realistisch door de Prestige brander. Deze brander laat de vlammen niet langer uit de bodem van de haard komen maar uit de keramische houtblokken. Daarnaast heeft de brander de mogelijkheid om de Natural Spark Generator toe te voegen met nagebootste vonken van een echt houtvuur.

Voor de wand heb je de keuze uit 3 verschillende wanden, de standaard vlak stalen achterwand, het keramisch glas en de design wand. Verder heeft de haard de keuze uit 3 verschillende inbouwkaders zodat hij naar wens ingebouwd kan worden. Tenslotte heb je de mogelijkheid om de haard uit te rusten met een communicatiemodule, waardoor het mogelijk wordt de haard met smartphone of tablet te bedienen.

Bekijk hier meer gashaarden van Kalfire

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen