Focus

Create beyond convention

Gyrofocus Glas: open vuur voor de toekomst

De beroemde en opvallende designhaard Gyrofocus is in een nieuw jasje gestoken en helemaal klaar voor de toekomst. Wat is veranderd aan deze spectaculaire hanghaard valt op het eerste gezicht helemaal niet op, maar door het nieuw toegevoegde, ronde vensterglas kan de GYROFOCUS Glas in elk interieur worden geïntegreerd zonder dat het legendarische design van de houthaard is veranderd.

Gesloten haard met de voordelen van echt vuur

Gyrofocus glas. De iconische hanghaard van Focus is gemoderniseerd en is klaar voor de toekomst #hanghaard #gyrofocus #focus #designhaard #houthaard #architectuur #design #interieur #interieurdesign

Alle voordelen van een echt vuur zijn gebleven, zonder het risico van rondvliegende vonken. Prachtig opgelost dankzij de ingenieuze frameloze glazen schuifruit die naadloos in de iconische haard past. Dit zorgt voor een perfect zicht op het houtvuur met zijn fonkelende vlammen en dat alles met het extra voordeel van energie-efficiëntie. Normen veranderen, iconen zijn tijdloos. 

De GYROFOCUS Glas is nog steeds eenvoudig in het gebruik. Dankzij de regeling van de luchttoevoer onderaan de opening is het heel gemakkelijk om het vermogen van het vuur aan te passen en te kiezen voor een lage of hoge intensiteit. Een op het kanaal geplaatste sleutel helpt bovendien om de warmteafgifte van de haard te sparen en deze in de kamer te behouden. 

Klaar voor de toekomst 

Gyrofocus glas. De iconische hanghaard van Focus is gemoderniseerd en is klaar voor de toekomst #hanghaard #gyrofocus #focus #designhaard #houthaard #architectuur #design #interieur #interieurdesign

Bij de ontwikkeling van de GYROFOCUS Glas werd gezorgd dat het oorspronkelijke design intact bleef, inclusief de mogelijkheid om 360° te draaien. De gemoderniseerde versie van de draaiende hanghaard voldoet aan alle nieuwe wetgeving voor houtgestookte haarden die vanaf 2022 van kracht wordt. FOCUS verlegt echter al sinds 2015 grenzen en voldoet aan de strengste regelgeving en hoogste milieunormen, waaronder een 4-sterrenclassificatie van ‘4 Stelle’ in de Italiaanse milieuregelgeving, een van de meest veeleisende ter wereld. 

De GYROFOCUS is een prestigieus ontwerp uit 1968, dat is uitgegroeid tot een internationale design klassieker en het icoon van het merk. Dit model wordt onderwezen in een school voor architectuur en werd door Italianen verkozen tot ‘La Cosa Più Bella Del Mondo’ (het mooiste ontwerp ter wereld). Het wordt tentoongesteld in het Guggenheim Museum in New York. 

Meer weten over deze haard? Download hier de Focus brochure of bezoek de website van Focus voor verkooppunten in de omgeving.

BROCHURE AANVRAGEN

Focus Creation -
Focus Creation

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen