Genieten van de buitenhaard

De tuinhaard is populair in Nederland, je ziet ze steeds vaker heerlijk branden in de tuin, op het terras of zelfs het balkon. Deze buitenhaarden zijn echte blikvangers en zorgen voor een aangenaam buitenleven, ongeacht het seizoen. Er is een grote vraag naar buitenhaarden, met rondom zicht op het vuur of zelfs geïntegreerd in een tafel. En wie het maximale uit zijn tuinhaard wil halen, kiest er bij voorkeur één waarop je ook kan barbecueën.  Het zijn eigentijdse oplossingen voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard

Gestookt op gas
De behaaglijke gashaarden zorgen voor warmte en gezelligheid en zullen de zwoele zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier verlengen. En ze zijn een lust voor het oog. Gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen, lijken de vuren op een echt knapperend houtvuur. De gashaarden voor de tuin passen helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even buiten met een glas wijn om te ontspannen, deze tuinhaarden zijn snel en makkelijk aan te steken en de vlam is af te stellen door een draaiknop.

Weerbestendig
Een goede tuinhaard is weerbestendig en kan zonder problemen de hele winter buiten blijven staan. Ze worden gemaakt van gietijzer, steen, beton en roestvrij staal of een combinatie daarvan. Geen tuin maar wel een balkon? De tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen hebben  verschillende afmetingen, dus dat is geen probleem.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen