Geniet ook in de zomer van een haard

Tijdens de zomermaanden is een haard niet echt iets waar je snel aan denkt. En toch kun je ook in dit jaargetijde genieten van de sfeer, gezelligheid en warmte van je haard. Lees waarom je een haard ook in dit seizoen lekker kunt laten branden!

Alle seizoenen

In de winter is een haard natuurlijk ideaal, maar je kunt er ook in het voorjaar, de zomer en het najaar van genieten. Hoewel de temperaturen overdag flink kunnen stijgen, kan het ‘s avonds behoorlijk afkoelen. Met een haard creëer je een snelle warmtebron waarmee je die warme zomerdag nog even vasthoudt.

Sfeervol met minder warmte

Gesloten gashaard van Kalfire gp80-55c #interieur #gashaard #kalfire

Kalfire inbouwhaard GP80-55C

Op een zwoele zomeravond wil je wel de sfeer van de haard, maar niet zozeer de warmte. Dan biedt de ECO-stand van de haarden van Kalfire uitkomst: hiermee zorg je voor minder warmte, verbruik je tot 40 procent minder gas en geniet je toch van dansende vlammen. Alle gashaarden met een prestigebrander kunnen bovendien worden voorzien van hybride ledverlichting in de stookbodem. Zelfs als de haard gedoofd is, creëer je op deze manier de sfeer van een gloedbed.

Dansende vonkjes van realistisch houtvuur

Kalfire gashaard #inbouwhaard #interieur #gashaard #kalfire

Kalfire gashaard met Spark Generator

Een brandend haardvuur zorgt voor sfeer en een boeiend schouwspel. Zelfs bij de gashaarden van Kalfire kun je genieten van levensechte vonkjes. Deze beschikken namelijk over de innovatieve NSG-technologie, waarmee een realistisch houtvuur nagebootst wordt. Dat maakt een ontspannen avondje voor de haard met een glas wijn en een goed boek compleet.

Eyecatcher in interieur

Kalfire gashaard #inbouwhaard #interieur #gashaard #kalfire

Kalfire gesloten gashaard G90/44S

De haarden van Kalfire passen perfect in een smart home, waarin steeds meer apparaten met elkaar verbonden zijn. Je kunt je haard namelijk via een app bedienen. Het kan bijna niet makkelijker! Bovendien breng je dankzij de keuze uit verschillende achterwanden en het minimalistische design een waar designobject in huis – zelfs als de haard niet brandt.

Regelmatig laten branden

Een moderne haard heeft niet veel onderhoud nodig. Het is vooral belangrijk dat je de haard regelmatig aansteekt; dus ook in de zomer! Zo voorkom je een laag stof op het hout of roetaanslag op de ruit. De zomermaanden zijn ook een mooi moment om het jaarlijkse onderhoud in te plannen. Het is aan te raden dit aan een professional over te laten, die precies weet hoe je een haard optimaal schoonmaakt.

Begin met oriënteren

Kalfire gashaard #inbouwhaard #interieur #gashaard #kalfire

Kalfire inbouwhaard GP75-59F

Ben je op zoek naar de ideale haard voor jouw interieur, omdat je dit najaar voor een gezellig vuurtje wilt zitten? Dan is het slim om je nu alvast te oriënteren bij een Kalfire-dealer. Ga je voor een hout- of gashaard? Welk model past het beste in jouw woonstijl? De dealers van Kalfire geven je graag uitgebreid advies, passend bij jouw persoonlijke wensen.

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen