Gazco Radiance elektrische haarden met ambilight

De nieuwe Radiance elektrische haarden-serie van Gazco zorgt voor een betoverend effect in elk interieur. Door innovatieve technologie kan niet alleen het realistische vuurbed van kleur veranderen, maar kan ook de muur achter het toestel in twaalf verschillende kleuren worden verlicht. Zo zorgt deze bijzondere haard met stylish design altijd voor de juiste sfeer in elk interieur.

Een adembenemend elektrisch schouwspel

De Radiance opbouw elektrische haarden van Gazco zijn absoluut uniek omdat ze zijn voorzien van ambilight (bekend van Philips TV). Twaalf verschillende kleuren aan de achterkant van het toestel creëren een mooi schouwspel aan de wand. De haarden - die verkrijgbaar zijn tot een breedte van 1.95 meter - hebben een realistisch LED vlammenspel waarbij je kan kiezen uit twee kleuren: voor een warme sfeer is er het vlammeneffect met traditioneel vuureffect en met de blauwe vlammen heb je moderne eyecatcher in het interieur. Met de afstandsbediening kunnen de kleuren achter het toestel en van het branderbed worden ingesteld en kan het vuur hoger en lager worden gezet. Wil je in warmere periodes alleen genieten van het adembenemende schouwspel? Dan kan de haard branden zonder warmteafgifte; een echte eyecatcher in je interieur!

Voorbeelden van de Gazco Radiance

De Radiance haarden zijn er in drie modellen: wandmodellen opbouw (met ambilight) - wandmodellen voor de helft ingebouwd & inbouwmodellen zonder ambilight. Met keuze uit verschillende frames of frameloos en op het branderbed grof glas, klein glas of witte stenen. Bekijk hieronder de haarden en het filmpje.

Elektrische haard Radiance van Gazco met ambilight

Elektrische haard Radiance met ambilight achter toestel met 12 verschillende kleuren en twee verschillende kleuren vuurbeeld - Gazco

Elektrische haard Radiance van Gazco met ambilight

Elektrische haard Radiance met ambilight achter toestel met 12 verschillende kleuren en twee verschillende kleuren vuurbeeld - Gazco

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen