pinterest
Intelligente gashaarden met de App van Faber

Intelligente gashaarden met de App van Faber

Een gashaard van Faber is comfort. Met één druk op de knop zorgt een afstandsbediening voor een aangename warmte en een mooi vuur. Faber heeft voor alle gashaarden de Intelligent Technical Control App (ITC app) ontwikkeld. Via deze App op smartphone, tablet of computer kan de gashaard worden bestuurd op afstand.

Via een wifi verbinding wordt contact gelegd met de brander. Het simpel aan- en uitzetten is zelfs vanuit de keuken of slaapkamer te programmeren. Een ruimte krijgt zo de tijd om rustig op temperatuur te komen. De App is hiervoor voorzien van een comfortabele thermostaatfunctie en een energiezuinige Eco en Eco+ stand. Zonder problemen functioneert de App in combinatie met de afstandsbediening. Daarnaast verschaft de App ook handige informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard. Een brandende gashaard kan zo urenlang ook digitaal boeien.

 FotoIntelligente gashaarden met de App van FaberFaber gashaard Aspect RD L    FotoIntelligente gashaarden met de App van FaberFaber gashaard Respect IC

Intelligente gashaarden

Aangeraden wordt om jaarlijks een onderhoudsbeurt aan een gashaard te laten plaatsvinden. Via de ITC App wordt aangegeven wanneer. Ook is duidelijk af te lezen in welke stand de haard zich bevindt, handig voor een controle op afstand. Mocht iemand meer haarden in huis hebben, dan is dit via dezelfde app uit te lezen. Faber geeft op al haar nieuwe gashaarden een levenslange garantie. Enige voorwaarde, naast een online registratie, is de jaarlijkse onderhoudsbeurt. De App zorgt ervoor dat deze niet kan worden vergeten.

 FotoIntelligente gashaarden met de App van FaberFaber Triple M frameless gashaard    FotoIntelligente gashaarden met de App van FaberFaber gashaard Odense

Comfort en milieu gaan hand in hand

De ITC App dient het gemak van de mens, maar houdt ook rekening met het milieu. De App is hiervoor speciaal voorzien van een energiezuinige Eco en Eco+ stand. De eerste zorgt met een zo min mogelijk gebruik van gas voor een speels vlammeneffect, waarbij de vlammen in kleine stapjes omhoog en omlaag bewegen. De Eco+ stand doet hetzelfde, maar is nog milieuvriendelijk door dit alleen op een smal vuur toe te passen. Als de haard in de Eco of Eco+ stand staat geprogrammeerd dan licht er een lampje op. Zo is niet alleen alles met elkaar verbonden, maar kan ook niemand zich vergissen. De ITC app draagt bij aan een bewuster en comfortabeler gebruik van de gashaard.

Meer weten over de mogelijkheden van gashaarden? Bekijk hier voorbeelden en vraag hier informatie aan!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen