pinterest
Faber waterdamphaarden: vuur van de toekomst!

Faber waterdamphaarden: vuur van de toekomst!

Waterdamphaarden zijn haarden die branden zonder gas of hout, maar de sfeer en looks hebben van een echte haard. Deze Faber haarden zijn verbluffend echt en een zuinig, slim én toekomstgericht alternatief voor een sfeerhaard op hout of gas.

Vuur uit water

Dankzij state-of-the-art technologie hebben waterdamphaarden veel voordelen ten opzichte van gas- en houthaarden. Deze elektrische haarden zijn milieuvriendelijk, energiezuinig, makkelijk in te bouwen en comfortabel te bedienen - indien gewenst - met een app op je telefoon of tablet. En omdat waternevel onschadelijk en puur natuur is, is een schoorsteen niet nodig. Daarom zijn ze bijna overal te installeren, zolang er maar een normaal stopcontact in de buurt is. 

FotoFaber waterdamphaarden: vuur van de toekomst!

De haard voor interieurarchitecten

Dat een elektrische waterdamphaard er zo realistisch uitziet is te danken aan de vrij opwervelende waternevel met Led-licht. Dat zorgt voor een 3D-vuurbeeld dat op een natuurlijke manier door de haard beweegt. Een half kopje kraanwater per uur doet de ‘vlammen’ oplaaien en warmte-isolatie zoals bij de gashaard is niet nodig. Dit verklaart ook de populariteit van deze haarden in de wereld van de interieurarchitectuur. 

Zuinige bijverwarming

Voor wie alsnog de warmte van vlammen wil voelen: de ingebouwde en zuinige bijverwarming zorgt voor een warme gloed vanuit het haardglas. De verwarming kan met een druk op de knop aangezet worden; zelfs het geknisper van een haardvuur is zachtjes hoorbaar.

Passend bij elke stijl en sfeer

Met de multicolor boven – en onderverlichting zijn vrijwel alle kleurencombinaties mogelijk en pas je de sfeer en uitstraling eenvoudig aan.

FotoFaber waterdamphaarden: vuur van de toekomst!

De Faber e-MatriX serie biedt keuze uit tal van hoogtes breedtes, tot en met doorzicht- en ruimteverdeler-uitvoeringen aan toe. Zodat de haard past in elk interieur. Ook de binnenzijde van de haard is op tal van manieren aan te passen aan persoonlijke smaak en stijl, zowel qua decoratie (houtstammen, glas of steen). 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen