De Faber Step Burner® haard: warmte naar wens

Tegenwoordig wordt een open haard niet alleen meer geassocieerd met warmte. Een haard gevoel creëert al snel een sfeer in huis om blij van te worden. Een gashaard van Faber met de gepatenteerde Step Burner® zorgt voor een mooi vlammenspel waarbij je de temperatuur zelf kan regelen.

Faber Premium serie

Zowel de Faber haard series Apect, Relaxed en Respect als de gehele Duet en Triple lijn is nu uitgerust met de Step Burner®. Alle gashaarden van Faber met de Step Burner® vallen nu onder de noemer Premium. Zo blijft duidelijk welke brander is toegepast in welke haard. De Duet Premium M is een frameless hoekhaard van ca. 75 cm breed, welke zowel links- als rechtszijdig leverbaar is. De Triple Premium M is een drie-zijdige inbouwhaard van tevens ca. 75 cm breed. Beide haarden zijn ook in een L (100 cm breed) of XL (ca. 130 cm breed) versie leverbaar.

 Faber Duet Triple    

Step Burner®: de regelbare gasbrander

De door Faber ontwikkelde en gepatenteerde Step Burner® is een gasbrander die op een unieke manier met de luxe Faber afstandsbediening regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur. De gashaard geeft dan echter niet veel warmte meer af, zodat zelfs in de zomer de temperatuur in de kamer op een aangenaam niveau kan blijven.

Faber Step Burner stap1   Faber Step Burner stap2

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen