Gasgestookte hoekhaarden van Faber

Een gasgestookte hoekhaard biedt prachtig zicht op het vuur van meerdere kanten en zorgt ook voor effectief ruimtegebruik. Soms is het zoeken naar een geschikte muur in de kamer om een haard te installeren. Ligt het niet aan de antieke kast, die ergens net zo mooi staat, dan is het wel de televisie die daar zo praktisch hangt. In huis wordt een hoek van een kamer relatief minder effectief benut. Maar voor een haard kan het juist een uitgelezen plek zijn.

Faber hoekhaard. Gashaard Respect OC. #hoekhaard #gashaard #faber

Faber Respect

Faber komt daarom met een tweetal nieuwe hoekoplossingen voor een gashaard: de Respect IC (Inner Corner) en de Respect OC (Outer Corner). Op beide haarden geldt een levenslange garantie. De Respect IC kan in iedere willekeurige hoek worden geïnstalleerd. De Respect OC plaats je om een hoek heen. Dat heeft als voordeel dat het brede vlammenbeeld vanuit een tweetal ruimtes zichtbaar is. Een haard in de hoek creëert daarentegen een intiem gevoel.

Gashaard gaat mee met de seizoenen

Beide gashaarden hebben een Step Burner® als brander. Warmte en vlammen zijn stapsgewijs regelbaar via een luxe afstandsbediening, aanpasbaar aan de temperaturen van ieder seizoen. In de winter is volledig vermogen aangenaam met een vuur van ruim 2 meter breed. In het voor- of naseizoen voldoet wellicht wat minder warmte. Eén druk op de knop zorgt voor een sfeervol breed haardvuur, maar met iets lagere vlammen en minder warmte. De derde stand zorgt ervoor dat het vuur zich dan in het midden van de haard concentreert. De vierde stand reduceert de vlammen als deze alleen in het midden branden. Zo kan de haard ook in de zomer worden gebruikt zonder energie te verspillen en te veel warmte af te geven.

Faber hoekhaard

Levenslange garantie

Sinds kort geeft Faber op zowel de Respect haarden als ook op de overige nieuwe gashaarden levenslange garantie. Dit is niet alleen voor het eerst sinds 1844, maar Faber is in Nederland ook de enige fabrikant die dit aandurft. De aanschaf van een gashaard met installatie is een kostbare zaak. Faber hoopt zo consumenten in onrustige tijden enige zekerheid te kunnen bieden. Voorwaarde is enkel een correcte installatie in combinatie met het gebruikelijke jaarlijkse onderhoud, het Performance onderhoudscontract welke mogelijk is in 2 varianten.

Informatie aanvragen bij Faber

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen