Gashaard 4seasons premium met automatische liftdeur

Wilt u genieten van een gashaard met extra warmte in de winter en de mogelijkheid tot een sfeervol open vuur? Faber introduceert een gashaard voor open en dicht stoken met automatische glazen liftdeur: de 4Seasons Premium. Voor zowel een klassiek als een modern interieur.

Gashaard 4Seasons premium Faber automatische liftdeur 

Een haard voor alle seizoenen

De 4Seasons Premium van Faber is de eerste gashaard met een automatische glazen liftdeur. Met één druk op de knop kan deze gashaard open óf dicht worden gestookt. Dicht geeft de gashaard meer warmte, ideaal op winterse dagen. En ook in de zome kan je nog gezellig genieten van een sfeervol openhaardvuur met veel vlammen. Zo verenigt Faber twee typen gashaarden ineen en maakt het mogelijk om in te spelen op alle seizoenen.

Gashaard modern 4Seasons premium Faber automatische liftdeur premium 

Altijd mooie vlammen met de Step Burner

De Faber 4Seasons Premium is uitgerust met Step Burner®, een ingenieuze gasbrander die altijd mooie vlammen laat zien, ook als er minder warmte gewenst is. Hiermee kun je het vlammenspel zelf regisseren. Ideaal is de thermostaat en de energiebesparende ECO Wave: vlammen nemen automatisch af bij een te hoge kamertemperatuur. De haard heeft geen waakvlam, dat scheelt behoorlijk in de kosten. Met één druk op de knop ontsteek je elektrisch het vuur. De afstandsbediening geeft een optimaal bedieningscomfort.

Een slimme haard met eigen App

Met de ITC App van Faber is deze haard te besturen met smartphone, tablet en computer. Voor bediening, verbruiksstatistieken, energiebesparing en modulerend vlammenbeeld. Ook is de kamer- en boezemtemperatuur af te lezen. De onderhoudsindicatie op de app verzendt, indien nodig, automatisch een email naar de servicemonteur. De liftdeur van de 4Seasons Premium is beveiligd. Verder wordt bij een onjuiste schoorsteentrek de haard automatisch uitgeschakeld. Faber biedt de mogelijkheid tot levenslange garantie op de 4Seasons Premium.

Faber 4Seasons Premium gashaard heeft de afmetingen: B x H x D = 720 x 640 x 450 mm.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen