pinterest
Exclusieve design haarden van Boley

Exclusieve design haarden van Boley

Ben je op zoek naar een exclusieve gashaard of houtgestookte haard met een bijzonder en individueel design? Boley Openhaarden bouwt inbouwhaarden en vrijstaande haarden die perfect passen bij de persoonlijke sfeer van het interieur en staat voor honderd procent Nederlands maatwerk.

Boley openhaard op maat

In de showroom van Boley of bij één van de exclusieve haarden showrooms in het land maak je kennis met de mogelijkheden in design, kleur, materiaal gebruik en warmte techniek van de haarden. Zo kan in overleg een unieke en op maat gemaakte nieuwe haard worden ontworpen. Niets blijft onbesproken, het doel is uiteindelijk om de Boley openhaard één te laten worden met het interieur.

Haarden-inspiratie en voorbeelden van Boley haarden

FotoExclusieve design haarden van BoleyHoutgestookte openhaard geïntegreerd in een op maat gemaakt, houten meubel. De haard kan in een hout- en een gas uitvoering worden geleverd.

FotoExclusieve design haarden van BoleyHoutgestookte haard in strak gestucte schouw. De haard kan ook als gashaard worden ingebouwd.

FotoExclusieve design haarden van BoleyIn deze Boley opstelling is het haardmeubel geïntegreerd met de televisie. De ombouw is in beton-stuc gezet.

FotoExclusieve design haarden van Boley

Houtgestookte inbouwhaard in een outdoor opstelling. Met een scharnierend spatscherm en een optioneel BBQ rooster. De boezem werd met een leem-stuc laag afgewerkt. De haard kan hout- of gas gestookt worden.

FotoExclusieve design haarden van Boley

Inbouw openhaard in een sfeervvol wandmeubel met televisie

FotoExclusieve design haarden van Boley

Gasgestookte inbouwhaard in op maat gemaakte strakke schouw

FotoExclusieve design haarden van Boley

Een gesloten gashaard als roomdivider in de keuken. De ruiten zijn zeer eenvoudig te reinigen en de decoratie op de brander is vrij te kiezen.

Bron: Boley.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen