Exclusieve design haarden van Boley

Ben je op zoek naar een exclusieve gashaard of houtgestookte haard met een bijzonder en individueel design? Boley Openhaarden bouwt inbouwhaarden en vrijstaande haarden die perfect passen bij de persoonlijke sfeer van het interieur en staat voor honderd procent Nederlands maatwerk.

Boley openhaard op maat

In de showroom van Boley of bij één van de exclusieve haarden showrooms in het land maak je kennis met de mogelijkheden in design, kleur, materiaal gebruik en warmte techniek van de haarden. Zo kan in overleg een unieke en op maat gemaakte nieuwe haard worden ontworpen. Niets blijft onbesproken, het doel is uiteindelijk om de Boley openhaard één te laten worden met het interieur.

Haarden-inspiratie en voorbeelden van Boley haarden

Openhaard in maatwerk meubel - Boley openhaarden Houtgestookte openhaard geïntegreerd in een op maat gemaakt, houten meubel. De haard kan in een hout- en een gas uitvoering worden geleverd.

Boley houtgestookte inbouwhaard in strak gestucte schouwHoutgestookte haard in strak gestucte schouw. De haard kan ook als gashaard worden ingebouwd.

Boley haard met televisie op maat gemaakt - Boley openhaardenIn deze Boley opstelling is het haardmeubel geïntegreerd met de televisie. De ombouw is in beton-stuc gezet.

Houtgestookte inbouwhaard in serre met BBQ rooster - Boley Openhaarden

Houtgestookte inbouwhaard in een outdoor opstelling. Met een scharnierend spatscherm en een optioneel BBQ rooster. De boezem werd met een leem-stuc laag afgewerkt. De haard kan hout- of gas gestookt worden.

Boley inbouwhaard in wand geïntegreerd met televisie

Inbouw openhaard in een sfeervvol wandmeubel met televisie

Strakke gasgestookte inbouwhaard van Boley openhaarden

Gasgestookte inbouwhaard in op maat gemaakte strakke schouw

Doorkijkhaard in de keuken van Boley

Een gesloten gashaard als roomdivider in de keuken. De ruiten zijn zeer eenvoudig te reinigen en de decoratie op de brander is vrij te kiezen.

Bron: Boley.nl

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen