pinterest
Energiezuinige moderne houthaard

Energiezuinige moderne houthaard

Ben je op zoek naar een moderne houthaard? De houthaarden uit de Luna Diamond Plus collectie van M-Design zijn energiezuinig en maken je huis sfeervol en compleet. De houtgestookte haarden hebben een gepatenteerd, zuiver verbrandingssysteem, waardoor er meer uit elk houtblok gehaald wordt en minder hout wordt verstookt.

FotoEnergiezuinige moderne houthaard

Luna Diamond 1000V - M-Design

Liftdeurhaard

De mooie designhaarden hebben de plus van een automatische liftdeur en automatisch vonkenscherm, wat zorgt voor extra gebruikersgemak. Door een automatische fijne afregeling hebben ze een zuivere verbranding. Dat zorgt voor minder uitstoot en een minimale belasting op het milieu. 

FotoEnergiezuinige moderne houthaard

Luna Diamond 550 V - M-Design

De M-Design haarden zijn ook gemakkelijk te bedienen. Met een Swipe bediening kan je met één beweging het venster en vonkenscherm automatisch openen en sluiten. De gratis App van M-design (IOS, Android) zorgt er zelfs voor dat je de haard kan bedienen met je Smartphone of tablet.

Doorkijkhaard

FotoEnergiezuinige moderne houthaard

Luna Diamond 1000DV - M-Design

Als doorkijkhaard staat de haard letterlijk en figuurlijk in het middelpunt van de belangstelling van de woonkamer en keuken of eetkamer. Je krijgt eigenlijk twee haarden voor de prijs van één en een mooie ruimteverdeler. Over een blikvanger gesproken!

Met de M-Design doorkijkhaard Luna 1000DV Diamond (Plus) heb je aan beide kanten van de haard zicht op het vuur. Dit is het grootste model van de serie doorkijkhaarden in de Luna Diamond collectie. Hij splitst de ruimte in twee en maakt er in plaats van één, twee gezellige plekken van. Dat kan tussen de eetkamer, de living en/of de keuken.

FotoEnergiezuinige moderne houthaard

Luna Diamond 750 RD - M-Design

Een mooie ruimteverdeler die ook weer iedereen bij elkaar brengt, omdat je elkaar ziet zitten door de haard heen. Dat voelt alsof je met z’n allen rond een gezellig knetterend kampvuur zit.

FotoEnergiezuinige moderne houthaard

Luna Diamond 850 DV - M-Design

Welk model je ook kiest; de Luna Diamond Plus collectie biedt een intelligente en duurzame oplossing. Meer weten? Download hieronder de brochure en bezoek de website van M-Design voor meer informatie.

Bekijk hier meer voorbeelden van moderne houthaarden

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen