Elektrische haarden van Faber

Elektrische haarden van Faber

De huidige design haarden met elektrisch vuur hebben een levensecht vlammenspel en geven bovendien warmte. Vaak wordt zo'n haard in een schouw of schoorsteenmantel geplaatst om een sfeervol middelpunt van het interieur te creëren. Plaatsen is eenvoudig en een rookkanaal is niet nodig. Wanneer de stekker in het stopcontact zit, is de haard klaar voor gebruik.

De nieuwe Slim line Opti-myst haarden van Faber hebben het Opti-myst vlameffect en zijn handzaam en zeer makkelijk te plaatsen. De inzethaard Niva en de wandhaard Nissum hebben vele voordelen en zijn zeer veilig in het gebruik.

 Elektrische haard van Faber    

Realisitisch vuur

Het ‘platte beeld’ van kunstmatige vlammen is bij het Opti-myst vuur geheel weggenomen. Het regelbare driedimensionale vlam- en rookeffect is van alle kanten realistisch. Dit wordt gecreëerd door lampen van 50 Watt (12 Volt) en verdamper(s). Vanuit een waterreservoir komt ultrafijne waterdamp vrij. Via het lichteffect van de lampen op de waterdamp wordt de illusie van echte vlammen gewekt. Aangezien 90 procent van de huizen in Nederland een te droog leefklimaat heeft, is deze damp niet schadelijk, maar draagt juist bij aan de verbetering van de vochthuishouding in de woning.

Alle voordelen

De Opti-myst haarden hebben alle voordelen: er komt geen as of stof vrij zoals bij bijvoorbeeld bio-ethanol- of gelhaarden. De haard is gebruiksvriendelijk, veilig en de installatie kan zonder hak- of breekwerk plaatsvinden. Het laatste is zeer eenvoudig samen te vatten: ‘plug & play’. Bij de Slim line producten zit het reservoir niet in een lade verwerkt maar onder de hout set. Dit maakt dat de haard minder inbouwdiepte in beslag neemt en dus nog minder ruimte in uw kamer nodig heeft.

    Elektrische haard van Faber

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief