pinterest
Elektrische Haarden Special

Elektrische Haarden Special

Afvoerloze haarden geven flexibiliteit en vrijheid. Ze zijn overal te plaatsen en er is geen schoorsteen of rookkanaal nodig om te kunnen genieten van een mooi vlammenspel en aangename warmte. De populariteit van de moderne elektrische haarden neemt dan ook een grote vlucht. Met een elektrische haard is sfeervolle stralingswarmte binnen ieders bereik en daar is alleen een stopcontact voor nodig.

Een prachtig vlammenspel

Net als bij de huidige gashaarden,  is het vuur van de moderne elektrische haarden bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden. Ook niet van dichtbij. Met een afvoerpijp tot aan het plafond of een fraaie schouw is het helemaal zoeken naar de verschillen. De elektrische haard is gemaakt van namaakhoutblokken of kolen die "gloeien". Achter de blokken staat een scherm, waarop door lampen, spiegeltjes of waterdamp een vuurtje wordt gesuggereerd. Led lampen hebben ook hier hun entree gemaakt en geven een spectaculair effect.

FotoElektrische Haarden Special
Faber Synergy

Design haarden

Elektrische haarden zijn er in tal van soorten en stijlen; de variaties in vormen en kleur van de lijsten is enorm. Voor elke woning en elk vertrek is er wel een geschikt model: van heel strak en modern tot zeer nostalgisch ingebouwd in een schouw. Ook steeds meer designers verbinden hun naam aan deze haarden, waardoor de keuze aan designhaarden groot is. Naast vrijstaande haarden zijn ook de elektrische hanghaarden tegenwoordig erg in trek. De elektrische inzethaard lijkt erg op de bekende inbouwhaard, maar levert beduidend minder installatiewerk op. En de haard kan altijd worden meegenomen bij een verhuizing of eenvoudig worden verplaatst. Wat ook een voordeel is: de nieuwe elektrische haarden verbruiken aanmerkelijk minder stroom. Ongeveer 50 watt per uur en dat is evenveel als een gemiddelde gloeilamp. Overigens is het vermogen van de meeste modellen te weinig om een ruimte helemaal te verwarmen.

Inspiratie en informatie

Voor meer informatie en inspiratie op het gebied van afvoerloze haarden kunt u kijken naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen