Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

High-tech designhaard met eindeloze mogelijkheden.

De nieuwste elektrische designhaard E-one van Kalfire heeft een high-tech, ultra-realistische vlammen en dat zorgt voor een geweldig vuurbeeld. Bovendien is deze bijzondere haard niet afhankelijk van rookkanalen, gasaansluitingen en andere belemmeringen. Daardoor kan de haard daar worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt. Niet voor niets heeft deze haard nu al een design award binnengesleept in de categorie Interior Design voor het vernieuwende en onderscheidende design. Een award winner Ä—n een echte sfeermaker voor elk interieur en daarom zeker de moeite waard om hier in de spotlights te zetten.

Elektrische haard met ultra-realistisch vuur. E-One van Kalfire #kalfire #haard #elektrisch #afvoerloos

Kalfire E-one 100F

Ultra-realistisch vuur

Vuur is vuur als het zichtbaar, hoorbaar en voelbaar is. De E-one is een elektrische haard met vernieuwende technologie, waarmee een ultra-realistisch vuur wordt gecreëerd. In het vuur zie je de flikkering van het licht, gloeiend hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en de speelsheid van het vlammenspel. Het geluid van het knisperend hout en de warmte van de nabijheid van de vlammen maken de beleving compleet. Daarnaast zorgen de levensechte houtstammen in de haard ervoor dat de E-one een eyecatcher is in elk interieur, ook als het vuur niet brandt.

Design mogelijkheden

De E-one is onafhankelijk van rookkanalen, gas aansluitingen en andere aansluitingen. De haard kan precies worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt, op welke plek dan ook. Dat geeft eindeloze designmogelijkheden! Daarbij leven we in een duurzamere wereld, waar nul emissie het doel is. De Kalfire E-one maakt hiermee een statement en sluit aan op deze ontwikkelingen. 

Elektrische haard met ultra-realistisch vuur. E-One van Kalfire #kalfire #haard #elektrisch #afvoerloos

Kalfire E-one 100FR

Interieurarchitect Boudewijn Slings ziet in de E-one de oplossing waar hij lang naar zocht. In sommige woningen moet je concessies doen in ontwerp en design als je er een haard wil plaatsen, waardoor je je interieur niet volledig kunt vormgeven zoals je wilt. Daar komt met dit product verandering in.

Je krijgt veel meer vrijheid om vuur in een woning te plaatsen

Boudewijn Slings: „ Je kunt creatiever gaan denken omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Het maakt het ontwerpproces leuker en makkelijker. Daardoor krijg je veel meer vrijheid om vuur in een woning te plaatsen. Daar zit geen grens aan. De E-one geeft zo veel mogelijkheden en zo’n mooi vuur, dat wil je gewoon toepassen.”

Veiligheid & gebruiksgemak

De haard geeft geen directe hitte af, waardoor hij veilig is voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Bovendien is de E-one gemakkelijk in gebruik: steek de stekker in het stopcontact om de haard in te schakelen en laat het vuur branden met één druk op de knop. Wil je meer weten over deze haard? Bezoek de website van Kalfire en vraag de informatie brochure aan.

Elektrische haard met ultra-realistisch vuur. E-One van Kalfire #kalfire #haard #elektrisch #afvoerloos 

Bekijk hier meer voorbeelden van innovatieve haarden van Kalfire en download de informatie brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen