Eerste gashaard met echte vonken!

Eerste gashaard met echte vonken!

­De Nederlandse haardenbouwer Kalfire heeft een wereldpriemeur: het eerste gashaardvuur met echte vonken. Na de introductie van de prestige-gasbrander die het vlammenspel van een echt houtvuur mogelijk maakt en de LED-technologie die zorgt voor een realistisch vuurbed, komt Kalfire nu als eerste met een techniek die echte vuurvonkjes genereert. Met behulp van deze drie technieken wordt een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld met de onvervalst knusse uitstraling van een echt houtvuur gecreëerd.

Natural Spark Generator

Gashaard van Kalfire met Natural Spark Generator voor levensechte vonken - gashaard GP60/79F

De nieuwe gepatenteerde NSG-techniek voegt echte vonken toe aan een gashaardvuur, dat flakkert als een houtvuur. NSG staat daarbij voor 'Natural Spark Generator' (van het Engelse 'spark' = vonk). Deze technologie laat met intervallen, die men zelf kan instellen, vonken uit de vlammen opspringen en weer langzaam doven.

Gashaard van Kalfire met Natural Spark Generator voor levensechte vonken - gashaard GP80?50R
Vanaf oktober 2016 wordt de Natural Spark Generator aangeboden als optie op alle gashaarden, die zijn uitgerust met de prestigebrander die voor een natuurgetrouw vlammenspel zorgt. De prestigebrander, een andere innovatie van Kalfire, is niet alleen in het vuurbed geïntegreerd, maar ook in de gestapelde keramische stammetjes. Hierdoor ontstaan, net als bij een echt houtvuur, hogere vlammen die direct uit de stammetjes komen. Gloeivezels verlenen bovendien de stammetjes een natuurlijke gloeirand. In het vuurbed wordt met Led-technologie een smeulende gloed gesimuleerd die met verschillende intensiteit oplicht. Deze technieken, in combinatie met de vonken, maakt het vlammenspel nog natuurgetrouwer.

Gashaard van Kalfire met Natural Spark Generator voor levensechte vonken - gashaard GP85/50R

Om de vonken te kunnen opwekken, gebruikt de Natural Spark Generator natuurlijke brandstoffen die geen effect hebben op de verwarmende werking of op het milieu. De verbranding van Kalfire-gashaarden blijft dus meetbaar schoon. Het innovatieve, unieke vonken-effect geeft de haarden bovendien de extra touch die nodig is om het laatste verschil met houtvuur weg te nemen.

Gashaard van Kalfire met Natural Spark Generator voor levensechte vonken - gashaard GP70/55S
Klik op onderstaande foto om meer voorbeelden van Kalfire gashaarden te bekijken.

Sfeervol interieur met gashaard G80/48F van Kalfire

Brochure over Eerste gashaard met echte vonken! aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP