pinterest
Hoe kies je de ideale haard op maat

Hoe kies je de ideale haard op maat

Een haard is vaak een centraal punt in de ruimte en zorgt voor warmte en gezelligheid. Een haard geeft ook je interieurstijl en persoonlijkheid weer. Een eyecatcher in het interieur, die dus goed moet voldoen aan jouw voorkeuren. Maar hoe kies je een haard die perfect past in jouw interieur?

FotoHoe kies je de ideale haard op maat

Kalfire drie-zijdige gashaard

De ideale inbouwhaard

Gashaarden en houthaarden-specialist Kalfire kan je helpen bij elke stap in het keuzeproces om tot de ideale haard te komen. Hier wordt geen kant-en-klare ombouw voor de haarden gebruikt, maar zijn er eindeloos veel creatieve mogelijkheden om dé haard op maat te ontwerpen.

Vijf basismodellen

De haarden van Kalfire zijn leverbaar in vijf modellen: de fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard of de roomdivider. Deze mogelijkheden vormen slechts een basis, want de uiteindelijke haard is het resultaat van jouw wensen. Kader- en metaaldelen kunnen onzichtbaar worden gemaakt, zodat alleen de gekozen materialen te zien zijn. Bijna alle haarden kunnen ook geïntegreerd worden in een op maat gemaakte ombouw, zoals een boekenrek of een tv-meubel.

FotoHoe kies je de ideale haard op maat

Kalfire drie-zijdige houthaard W35/50R

W35/50R: de nieuwste houthaard

De nieuwste designhaard W53/50R is het bewijs dat design en het persoonlijke interieur heel belangrijk zijn voor Kalfire. Het is een driezijdige houthaard die voor een warme sfeer in huis zorgt en die van alle kanten zichtbaar is. Op deze manier kun je van het vlammenspel genieten vanuit verschillende hoeken van de kamer. Bovendien zijn er met deze roomdivider ook heel mogelijkheden, waarmee Kalfire de persoonlijke finishing touch aan de klant of de architecten overlaat. Individualiteit ten top!

Om echte designvrijheid te garanderen, kunnen klanten, architecten en ontwerpers zelf spelen met het interieur van de haard. Unieke Kalfire-achterwanden maken het haardproject compleet. Een reeks mogelijke designachterwanden kunnen bijvoorbeeld doorlopen in de ombouw van de haard. Op deze manier verdwijnt de haard als het ware in het interieur en ontstaat het idee van een echte open haard.

Meer weten over de mogelijkheden van deze haarden? Vraag vrijblijvend informatie aan!

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen