pinterest
Een haard is meer dan een warmtebron

Een haard is meer dan een warmtebron

Wist je dat er honderden verschillende soorten haarden bestaan? Bij het ontwerpen van een Heat-haard staan design en persoonlijke stijl altijd centraal. Met het grote aanbod is er voor iedereen een passende haard. Of je nu kiest voor een strakke  Cub'r of een sfeervolle inbouwhaard: er is altijd een op maat gemaakt design-exemplaar dat bij jouw unieke smaak past. Wat dacht je van de volgende voorbeelden:

FotoEen haard is meer dan een warmtebron

Haard als roomdivider

Een van de haardentrends is de haard als roomdivider. Een haard kan op die manier twee ruimtes verdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een haard tussen de keuken en de woonkamer? Met zo'n roomdivider heb je vanuit beide ruimtes optimaal zicht op het vlammenspel, waardoor de haard perfect past in het interieur. Daarmee wordt het zowel een sfeermaker als eyecatcher in je huis. Een roomdivider is mogelijk met een 3-zijdige haard of een doorkijkhaard.

Verschillende haardenfabrikanten bieden deze sfeervolle ruimteverdelers in veel opties aan, in diverse maatvoeringen en met draai- of liftdeur. Altijd met aan beide zijden een deur, en aansluitbaar op ook kleinere rookkanalen. Ideaal dus wanneer je een ouder huis met bestaand rookkanaal wilt verbouwen. 

FotoEen haard is meer dan een warmtebron

Minimalistisch ontwerp

Tegenwoordig zijn haarden steeds meer een integraal onderdeel van het interieur. Ze worden naadloos opgenomen in de ruimte, bijvoorbeeld in een boekenkast of samen met bijpassen meubel. Het kader en andere metaaldelen zijn hierbij steeds minder zichtbaar en dit zorgt voor een minimalistische en pure uitstraling. Bovendien creëer je een eenheid en rust in huis. 

FotoEen haard is meer dan een warmtebron

Bron: Heatconnect

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen