Een gashaard van Tulp voor elk interieur

Een gashaard van Tulp voor elk interieur

De innovatieve gashaard B-fire 100 van de Nederlandse ‘Haardenregisseur’ TULP sluit door zijn doordachte vormgeving naadloos aan op zijn omgeving. De haard vormt bijna vanzelfsprekend het middelpunt van de ruimte. Hij laat zich aan iedere interieurstijl aanpassen, van modern industrieel, tot romantisch modern.

Verschillende vuren

Door de unieke techniek speelt het vuur en vlammenspel een hoofdrol. Doordat deze royale gashaard is voorzien van een dubbele brander is het vlammenspel zeer realistisch en is bijna niet te onderscheiden van een ‘echt’ houtvuur. Dit effect wordt versterkt door de levensechte houtstammen en de manier waarop deze gestapeld zijn. Iedereen kan genieten van een sfeervol en realistisch ‘houtvuur’ met het gemak van een gashaard. De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt geeft de haard een beperkte warmte af en is uitermate geschikt om als sfeerhaard te gebruiken. Door ook de achterste brander aan te zetten vormen er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur nog meer lijkt op houtvuur en een echte warmtebron vormt.

  Gashaard B-Fire 100 | Tulp


In een schouw

De B-fire 100 van TULP leent zich perfect om in te bouwen in een schouw. Deze haard past dan ook in ieder interieur doordat de schouw hierop afgestemd kan worden. Hierdoor kan iedereen genieten van een sfeervol en realistisch ‘houtvuur’ met het gemak van een gashaard. De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

Gashaard B-Fire 100 Roderick Vos voor Tulp    
B-Fire 100 door Roderick Vos voor Tulp

Brochure over Een gashaard van Tulp voor elk interieur aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP