Duurzaam stoken met pelletkachel

Duurzaam, groen stoken, milieuvriendelijk en hoog rendement zijn de trends van nu! Sicalor Nederland speelt hierop in met een lijn van diverse kwalitatief hoogwaardige hoog rendement voorzet, inbouw en CV/aqua pelletkachels van het Italiaanse merk “CALORITALY”. Deze kachels zijn degelijk, solide, milieu- en gebruiksvriendelijk. Nog nooit is stoken zo gemakkelijk geweest als met een pelletkachel van “CALORITALY”.

Pelletkachel Sicalor   Pelletkachel Matisse Rood

 

De warmte en gezelligheid van een open haard ligt binnen handbereik. Geen gesjouw meer met haardhout, een zak pellets is voldoende voor één of meerdere dagen gezellige warmte. Het hoge rendement van de kachel zorgt voor lagere stookkosten. Meer gemak en toch dezelfde knusheid en warmte beleving als die van een houtkachel en/of gashaard.

De Sicalor pelletkachel is een moderne kachel die bijvoorbeeld heel goed een oude gas voorzethaard kan vervangen. Door een ingebouwde ventilator voert de kachel zelf de rookgassen naar buiten af. Hierdoor zijn de kachels gemakkelijk aan te sluiten, slechts een uitlaat (Ø 8 cm.) naar buiten toe is voldoenden.

Voor bedrijven zijn er speciale subsidieregelingen voor de aanschaf. Onze kachels voldoen aan de eisen om in aanmerking te komen voor deze subsidieregelingen.

Pelletkachel Sicalor Caloritaly  

 

OVER SICALOR - Wie zijn zij?

Sicalor Nederland, gevestigd in het midden van het land is officieel distributeur van hoogwaardige Italiaanse pelletkachels van het merk “CALORITALY”. Zij staan voor innovatie, hoog rendement en respect voor het milieu. “CALORITALY”.  kachels zijn designkachels voor zowel een moderne als ook een authentieke, nostalgische omgeving. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig product tegen een eerlijke prijs. De kachels zijn milieu- en gebruiksvriendelijk en bieden een hoog rendement. Met een “CALORITALY”.   kachel haalt u een no-nonsense kachel in huis met Italiaanse allure.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor de door u te verwarmen ruimte. “CALORITALY” pelletkachels zijn uitermate geschikt voor het verwarmen van o.a woonhuizen, bedrijfsruimtes, chalets, woonboten, hobbyruimtes en recreatiewoningen.  Wij werken hierbij nauw samen met een dealernetwerk bestaande uit installateurs en kachelspecialisten in Nederland.

Pelletkachel Sicalor Dahli   Pelletkachel Sicalor

 

Certificering / Keuringen

“CALORITALY” pelletkachels zijn CE gecertificeerd. Daarbij beschikken ze over het Tüv Certificaat. De kachels worden onder strenge normen geproduceerd. Elke kachel wordt individueel getest alvorens hij de fabriek in Italië verlaat. Er wordt gewerkt onder ISO norm 9001:2000. Ook IMQ Primacontrol is een keurmerk die de kachel draagt.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen