Ontdek het nieuwe vuur met Virtuo-Flame® techniek!

Wanneer je nadenkt over het plaatsen van een haard kijk je vaak naar de mogelijkheden in je huis. Heb je geen rookkanaal of afvoer, wat vaak het geval is in een appartement, dan worden je mogelijkheden beperkt. Bij een elektrische haard heb je alleen een stopcontact nodig en daarom is deze eenvoudig en overal te plaatsen. Extra mooi en realistisch wordt het plaatje, door een ombouw om de haard te maken. Met de elektrische haard DRU Virtuo zijn er veel mogelijkheden.

Dru Virtuo elektrische haard met realistisch 3D vuur #dru #druvirtuo #haard #elektrischehaard

Dru Virtuo 80 3-zijdig

Geavanceerde 3D-technologie

De Virtuo van Dru is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte met een geavanceerde 3D-technologie, dit maakt het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard. Daarnaast is deze haard onderhoudsvriendelijk.

Een beter milieu begint bij onszelf

Ben jij klaar voor de toekomst? Een betere wereld creëren voor de volgende generatie is iets waar we allemaal mee bezig zijn. De DRU Virtuo helpt hierbij. Deze haard is 100% elektrisch en vraagt niet langer om fossiele brandstoffen, maar biedt wel exact wat je in vuur zoekt. Een prachtig vlammenspel, het geluid van knisperend hout en heerlijke warmte.

De natuurechte houtblokken zijn een prachtige toevoeging en geven je het gevoel dat je voor een echte gas- of houthaard zit. Daarnaast kan je alles eenvoudig zelf instellen met de afstandsbediening. Op een mooie zomeravond kun je dus ook heerlijk genieten met het gezin van vuur zonder warmte!

Kies een vlambeeld die bij jou past

Met de unieke Virtuo-Flame® techniek is het vuur niet van echt te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt.

Welke haard kies jij?

Geen huis en wens is hetzelfde. Daarom is de DRU Virtuo er in drie versies, een fronthaard, 2-zijdige haard en een 3-zijdige haard. Welke haard kies jij?

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen