Stûv

De Essentie van het vuur

Prachtige doorkijkhaarden van Stûv

Ben je op zoek naar een haard tussen twee ruimtes in? De doorkijkhaard biedt zicht op het vuur vanuit de twee vertrekken waar deze tussenin is geplaatst. Een ideale ruimteverdeler tussen keuken en woonkamer, eethoek en zithoek, en ook tussen de slaapkamer en kleedkamer. Naast de sfeer zorgt een tunnelhaard ook voor een optisch ruimer effect en verwarmt het vuur beide vertrekken. De trend op het gebied van haarden van dit moment!

Liftdeurhaard Stûv 21 als ruimteverdeler

Liftdeurhaard Stûv 21 is een prachtige doorkijkhaard met grote ruiten, waarvan het glas schoon blijft dankzij het unieke “Air Wash System”. Bij de dubbelzijdige houthaard van Stûv is er aan weerszijden een liftdeur zodat je een open en gesloten haard in één hebt. De liftdeur kantelt naar voren, waardoor de glasplaat heel eenvoudig schoon gemaakt kan worden, mocht dat toch nodig zijn. Ook het bijvullen van het hout en het verwijderen van asresten is middels de liftdeur kinderspel. De haard STÛV 21 heeft een zeer hoog rendement van meer dan 70% en kan in vier maten worden uitgevoerd. Een enorme eyecatcher in je interieur!

Voorbeelden van doorkijhaard Stûv 21

Prachtige houtgestookte doorkijkhaard als ruimteverdeler. Houthaard Stûv 21

Prachtige houtgestookte doorkijkhaard als ruimteverdeler. Houthaard Stûv 21

Houtgestookte doorkijkhaard als ruimteverdeler. Houthaard Stûv 21

Het glas van doorkijkhaard Stûv 21 blijft altijd schoon dankzij het unieke “Air Wash System”: de voorverwarmde lucht komt via de 4 zijden van het glas.

Doorkijkhaard Stuv 21. Het glas van deze houtgestookte haard blijft schoon schoon dankzij de voorverwarmde lucht die via de 4 zijden van het glas komt. Dit unieke systeem heet “Air Wash System” - Stuv 21

BROCHURE AANVRAGEN

Stûv -
Stûv

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen