Dit zijn de nieuwe elektrische haarden van Kalfire

De brandstofvrije en afvoerloze E-one haard van Kalfire heeft een gepatenteerde holografische technologie voor een ultrarealistisch vuur. Samen met de eindeloze inbouwmogelijkheden past deze elektrische haard perfect bij de hedendaagse levensstijl. 

Sfeer en gemak

De duurzame sfeervolle Kalfire E-one biedt een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van sfeer en gemak. De unieke holografische technologie zorgt met een druk op de knop voor een adembenemend realistisch vuur. Door de vele opties kun je het vlambeeld, de vlamhoogte en intensiteit van de vlammen, de gloed van het assenbed, het geluid van dennenhout of rustiger geknetter, met of zonder verwarming instellen. 

Eindeloze inbouwmogelijkheden 

De Kalfire E-one die in 2020 werd gelanceerd won inmiddels al vier designprijzen. Ondertussen is het oorspronkelijke frontmodel ook in een groter formaat verkrijgbaar en zijn er twee hoekmodellen (E-one 130CR, E-one 130CL) en een driezijdig model (E-one 130S bijgekomen). Zo is deze elektrische haard echt voor elk interieur toe te passen. Elk E-one model heeft dezelfde voordelen: er is geen rookkanaal of gastoevoer nodig, er is geen uitstoot en de vlammen geven geen directe warmte af, wat de haard veilig en duurzaam maakt. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact.

Vonkjes en vlammenspel

De reden dat de Kalfire E-one zo populair is, komt door het realistische beeld dat deze elektrische haard weergeeft. Natuurlijke vonkjes, een dynamisch vlammenspel en het geluid van knapperend hout maken dat het vuur op die van een echte houthaard lijkt. 

Meer weten over de mogelijkheden van de elektrische haarden van Kalfire? Vraag hier de brochure aan of bekijk de digitale brochure

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Informatie aanvragen bij Kalfire Fireplaces

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen