Design vuur op Bio Ethanol van Ruby Fires

Italiaans ontwerp voor een binnen én buitenvuur

Twisty Fire by Dry Design is een speels ontwerp van Italiaanse design in combinatie met de zeer veilige Ruby Fires keramische brander. Door de vele kleurmogelijkheden is er voor ieder wat wils. De Twisty kan binnen als afvoerloze haard worden gebruikt en is ook als buitenhaard prima geschikt. Bovendien is de Twisty door het lichte gewicht zeer gemakkelijk te verplaatsen. Er kunnen meerdere blokken op elkaar geplaatst worden, waardoor de hoogte zelf bepaald kan worden.

Twisty Fire voor binnen en buiten | Ruby Fires
Twisty Fire voor binnen en buiten | Ruby Fires

 

Sfeervuur op Bio Ethanol

Sfeervuur Atri is het product van de samenwerking tussen design Studio Mango en Ruby Fires. Het vrijstaande vuur is multifunctioneel en kan worden gebruikt als wandmodel, staand model en in maatwerk projecten! Een rookkanaal is niet nodig. De haarden werken op bio ethanol en zijn 100 procent veilig. Een uniek gepatenteerd systeem! Hiervoor zorgt de keramische steen aan de binnenkant van de brander, die alle vloeistof absorbeert en morsen zodoende onmogelijk maakt. Heerlijk genieten dus bij mooi veilig vuur en meteen een eyecatcher in je woonkamer.

Sfeervuur bio ethanol Atri | Ruby Fires
Sfeervuur bio ethanol Atri | Ruby Fires
 
Elektrisch vuur Mystic Fire | Ruby Fires
Elektrisch vuur Mystic Fire | Ruby Fires

 

Mystic Fire – Hèt Elektrisch Vuur van de Toekomst

De verschuiving van de voorkeur voor het traditionele elektrische vuur naar het nieuwe 3D vuur wordt steeds duidelijker. Voor degene die helemaal geen echt vuur in huis wil, is dit een prachtig alternatief. De Mystic Fire is de top of the bill op het gebied van elektrische vuren. Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp en heeft géén glasruit. Ruby Fires speelt in op de wens vanuit de markt en breidt de collectie Mystic Fires uit met een compactere variant alsmede een wandmodel en een inbouwcassette. Alle Mystic Fires zijn te combineren met ombouwen uit de Ruby Fires collectie, maar zijn ook zeer geschikt voor het gebruik in speciale (inbouw) projecten.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Ruby Fires


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief