pinterest
De Walltherm houtvergasser

De Walltherm houtvergasser

De Walltherm houtvergasser is een unieke CVhaard met een strak front. Met de 15-20kW vermogen kan de Walltherm een huis volledig voorzien van warmte. Wanneer de Walltherm gecombineerd wordt met een buffervat en zonneboiler kan de gaskraan praktisch dicht.

Walltherm CV Haard

De Walltherm houthaard heeft een rendement van ruim 93% bij een vermogen van 15-20 kW en een grote functionaliteit. De Walltherm kan geladen worden voor 4 uur stookplezier en warmte en is leverbaar in de uitvoeringen Königspitse, Arunda en Wilder Kaiser.

FotoDe Walltherm houtvergasser

Daarnaast zijn er nog panelen aan de voorkant en zijkant mogelijk om de stralingswarmte te reduceren en nog meer warmte naar de CV zijde te sturen. Ook kunnen de glazen voorzien worden van een infrarood coating. De coating reduceert de stralingswarmte van het glas met 30%.

FotoDe Walltherm houtvergasser

De eenvoudige bediening maakt de haard toegankelijk voor iedereen. De walltherm heeft geen elektronische sturing en werkt dus altijd. De kachel wordt standaard uitgevoerd met pomp, thermostaat, as-schep, veger, pook en rookgasthermometer.

De zonneboiler zorgt gedurende 2/3 van het jaar voor warm douchewater. De houtkachel neemt dit in de winter over. Natuurlijk is de Walltherm ook te combineren met andere warmte bronnen.  Wilt u genieten van sfeervuur en warmte dan is de Walltherm de kachel om uw gasrekening te verlagen.

Eco2all is de leverancier voor Ecologische warmte. Onze hoog rendement CVhaarden, buffervaten en zonneboilers garanderen een lage energierekening.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen